Έτοιμος για… προετοιμασία ο Ηρακλής Μαριτσών

Τη Δευτέρα 23 Ιουλίου θα αρχίσει να «τρέχει» τους ποδοσφαιριστές του ο προπονητής του Ηρακλή Μαριτσών, Κώστας Πάττας, με στόχο η έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries να βρει τους «ροπαλοφόρους» έτοιμους να ανταποκριθούν στις- εκ των πραγμάτων αυξημένες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια- προκλήσεις της νέας σεζόν.

Η προετοιμασία έχει ήδη σχεδιαστεί από τον έμπειρο τεχνικό στην κάθε της λεπτομέρεια και περιλαμβάνει ουκ ολίγα δυνατά φιλικά παιχνίδια, στον «χορό» των οποίων θα μπουν οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή στις αρχές του επόμενου μήνα. Το πρόγραμμα:

4 Αυγούστου: με Κλεάνθη
11 Αυγούστου: με Διγενή
18 Αυγούστου: Τουρνουά «Αλέκος Παπαγρηγορίου» στο Παραδείσι
25 Αυγούστου: Τουρνουά «Τσαμπίκος Παπαδημήτρης-Εμμανουήλ Βασιλώττος» στα Μαριτσά
28 Αυγούστου: με Ιάλυσο
1 Σεπτεμβρίου: με Απόλλωνα Καλυθιών
9 Σεπτεμβρίου: με Δαμάγητο

Στα παραπάνω φιλικά κι εφόσον βρεθούν αντίπαλοι που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες  του Ηρακλή, θα προστεθούν άλλα δύο.

Αναμονή για τερματοφύλακα
Τις εξελίξεις στη Ρόδο συνεχίζουν να περιμένουν οι άνθρωποι του Ηρακλή, προκειμένου να μάθουν αν τους δοθεί η δυνατότητα να ενεργοποιήσουν την προφορική συμφωνία τους με τον Γιώργο Κουμέντο.

Ακριβώς επειδή η κατάληξη της υπόθεσης δεν εξαρτάται μόνο από τους ίδιους  και προκειμένου να μην αιφνιδιαστούν, οι Μαριτσενοί έχουν ήδη εντοπίσει τις πιθανές εναλλακτικές τους.