Με γυμναστή τον Παπακωνσταντή  ο Φοίβος

Ο Φοίβος ως γνωστό αναζητούσε στον ευρύτερο χώρο των γυμναστών, τον άνθρωπο που θα είχε τον πρώτο λόγο στην προετοιμασία της ομάδας, εν όψει του νέου  πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα της Κρεμαστής τον βρήκε στο πρόσωπο του Στέργου Παπακωνσταντή, ο οποίος ήταν την περίοδο 2016-17 στον Ηρακλή Μαριτσών και τα αποτελέσματα της προετοιμασίας αυτής είχαν φανεί ιδιαίτερα.

Η Διοίκηση του Φοίβου στην ανακοίνωση της για τον γυμναστή της, αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας και να καλωσορίζουμε στην Οικογένεια του Φοίβου Κρεμαστής, τον γυμναστή Παπακωνσταντή Στέργο για την νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν»

Μέσα μάλιστα στις επόμενες μέρες κι αφού συνεργαστούν για πρώτη φορά φέτος Σάββας Ορφανίδης και Στεργος Παπακωνσταντής, θα ανακοινωθεί και επίσημα η ημέρα που θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για την νέα περίοδο 2018-19.

«ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ» ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ-ΗΛΙΑΣ
Για τον νεαρό και ταλαντούχο τερματοφύλακα  Αλέξανδρο Ηλία, τα πάντα είναι πλέον γνωστά. Έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Φοίβου κι αυτό που απομένει είναι οι ανακοινώσεις από την πλευρά της Διοίκησης των πρωταθλητών, που δεν έμειναν στον νεαρό.

Όπως έγινε γνωστό χθες, ο Φοίβος συμφώνησε και με τον γκολκίπερ του ΔΙΑ Λουκά Μιχαλάκη, ο οποίος αναμένεται μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα στη Ρόδο, για τα τυπικά της συμφωνίας όπως χαρακτηριστικά τονίσθηκε.

Ο 27χρονος γκολκίπερ έκανε πέρυσι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, υπερασπιζόμενος τα γκολπόστ της ομάδας της Κω σε 16 συμμετοχές  σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αφήνοντας μάλιστα πολύ καλές εντυπώσεις.

Ο Φοίβος συμπληρώνει κατά τον καλύτερο τρόπο και θέλοντας να επενδύσει και στο μέλλον, την αποχώρηση από το ρόστερ του Κεφάλα που είναι ελεύθερος και του Μήλιου που πήγε τελικά στον Κλεόβουλο.

Οι επαφές και οι κινήσεις συνεχίζονται, προκειμένου να γεμίσει όσο γίνεται γρηγορότερα το ρόστερ και με το βάρος να πέφτει στο Ροδίτικο στοιχείο, αν και πολλοί έλεγαν χθες πώς το ρόστερ χρειάζεται ακόμα μερικές πινελιές εμπειρίας.