Σημαντική Δευτέρα για τους προπονητές ποδοσφαίρου

Σε άτυπη Γενική Συνέλευση καλεί τα μέλη του η διοίκηση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου για την ερχόμενη Δευτέρα στις 7 το απόγευμα στα γραφεία του στην οδό Κοδριγκτώνος (τα παλιά της ΕΠΣΔ), ώστε να συζητηθεί μία σειρά σημαντικών ζητημάτων ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, καθώς και να ληφθούν αποφάσεις σχετικά με τις προτάσεις που θα κατατεθούν στην Ένωση.

 Το πλαίσιο των κανόνων της ΕΠΟ, εντός του οποίου καλούνται να εργαστούν οι προπονητές, γίνεται ολοένα και πιο αυστηρό και απαιτητικό, με το Δ.Σ. του Συνδέσμου να υπογραμμίζει την αναγκαιότητα της συμμετοχής στη συγκέντρωση της Δευτέρας:

 «Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη, προκειμένου να μην υπάρξουν εκ των υστέρων διαφωνίες ή παράπονα που άπτονται της απασχόλησης μας στα σωματεία του νομού μας σε όλες τις βαθμίδες των τοπικών πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ.Δ., με την οποία διατηρούμε άριστες σχέσεις συνεργασίας σε όλους τους τομείς».

Αντιπρόεδρος Μαντικός και αντικατάσταση μελών

Ο Νίκος Μαντικός ανέλαβε καθήκοντα αντιπροέδρου στον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου, αναπληρώνοντας το κενό που άφησε ο αείμνηστος Σπύρος Αγγελόπουλος. Επιπλέον, μετά την αποχώρηση του Κώστα Πάττα, στη διοίκηση μπήκαν οι επιλαχόντες των τελευταίων εκλογών, Κώστας Φτάκλας και Γρηγόρης Σαρρής.