Στην Κω στις 26 Ιουλίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Κω στις 26 Ιουλίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Κω στις 26 Ιουλίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 235 ΦΟΡΕΣ

Το νησί της Κω αναμένεται να επισκεφθεί στο τέλος Ιουλίου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κος Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να συμμετάσχει ως κεντρικός ομιλητής σε σχετική εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί με θέματα Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» θα συνοδεύουν ο τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο βουλευτής Δωδεκανήσου κος Μάνος Κόνσολας καθώς επίσης και άλλα στελέχη του κόμματος.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας θα παραμείνει στο νησί της Κω για μία ημέρα και αναμένεται να μιλήσει το βράδυ στην προγραμματισμένη εκδήλωση.
Το αναλυτικό πρόγραμμα και η οριστικοποίηση των ημερομηνιών διεξαγωγής της εκδήλωσης, θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες.

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»