Η Έφη Νικολιδάκη  ήταν μια εξαίρετη Ροδίτισσα

Ανακοίνωση για την απώλεια της Έφης Νικολιδάκη, εξέδωσε χθες ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κατοικιών Πάρκου Αγίου Φραγκίσκου στην πόλη της Ρόδου, ιδρυτικό μέλος του οποίου ήταν και η ίδια.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:  «Ο Σύλλογος, θρηνεί την απώλεια του ιδρυτικού της μέλους,  Νικολιδάκη  Έφης, ανθρώπου διακεκριμένου, από αυτούς που αποτελούν μνημεία «ανθρωπινότητας»,   και γυναίκας μοναδικής, χάρη στο ξεχωριστό της ήθος, στη λεπτοφυή της ευγένεια, στην υψηλή αισθητική του καθημερινού της βίου, στη διακριτική της κοινωνικότητα και στη διαρκή διάθεσή της για προσφορά.

Όλοι εμείς που την γνωρίσαμε και είχαμε την τιμή και χαρά να συνεργαστούμε μαζί της, εκφράζουμε τον πόνο μας για το μη αναπληρώσιμο της επίγειας παρουσίας της και την απώλειά της από την κοινότητα των κατοίκων του Πάρκου του Αγίου Φραγκίσκου.

Θα προσευχόμαστε πάντα για την ψυχή της και θα την θυμόμαστε ως εξαίρετο δείγμα ανθρώπινου χαρακτήρα και ως ΚΥΡΙΑ μοναδικής αρχοντιάς!

Συμβολικά, τιμώντάς τη μνήμη της ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΠΑΡΚΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ προσφέρει το ποσόν των 50,00 Ευρώ στο ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΡΟΔΟΥ – ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ. 

Εκ του Δ/κού Συμβουλίου
Τσιόγκας Γρηγόρης,
Επίτιμος Πρόεδρος»