Επιβιβάστηκαν λαθραία σε κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι της Ρόδου

Σε κρουαζιερόπλοιο που βρίσκονταν στο λιμάνι της Ρόδου επιβιβάστηκαν λαθραία δύο αλλοδαποί με σκοπό να ταξιδέψουν με αυτό στο εξωτερικό!

Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές το μεσημέρι και οι αλλοδαποί ηλικίας 32 και 18 ετών αντίστοιχα δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το ταξίδι τους αφού εντοπίστηκαν από το πλήρωμα του κρουαζιεροπλοίου!

Συγκεκριμένα, προχθές το μεσημέρι ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου από τον ναυτικό πράκτορα του Κ/Ζ πλοίου «CELEBRITY REFLECTION» σημαίας Μάλτας, ότι το πλήρωμα του πλοίου εντόπισε στο πρυμναίο χώρο δύο (02) αλλοδαπούς οι οποίοι είχαν επιβιβασθεί λαθραία, προκειμένου μεταβούν στο εξωτερικό.

Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.

Και άλλη σύλληψη
Αλλά και χθες το πρωί προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου συνέλαβε 19χρονο αλλοδαπό ο οποίος σε έλεγχο που του έγινε κατά την αποβίβασή του από πλοίο της γραμμής, επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ βρέθηκε να κατέχει και οκτώ (08) χάπια vulbegal των δύο (02) γραμμαρίων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα έγγραφα και τα χάπια.