Ανανέωσε στο «Ροδίων Άθλησις» ο Προδρομίδης

Στην ανανέωση ενός ακόμα αθλητή του από τον περυσινό βασικό κορμό, προχώρησε χθες η ομάδα του «Ροδίων Άθλησις».

Πρόκειται για τον Βασίλη Προδρομίδη, ο οποίος είχε και πέρυσι πολύ καλή χρονιά με την ομάδα του «Ροδίων», στο πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ των ανδρών  και σαφέστατα επιθυμία του κ. Γκολίτση, ήταν να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο Βασίλης Προδρομίδης θα κρατήσει τη θέση του ως προπονητής στα τμήματα υποδομών του «Ροδίων», ιδιαίτερα στα τμήματα με τις μικρές ηλικίες.

Η ανακοίνωση του «Ροδίων Άθλησις» για τον Βασίλη Προδρομίδη και την ανανέωση της συνεργασίας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο "Ροδίτης" πλέον Βασίλης Προδρομίδης συμφώνησε να αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο με τα χρώματα του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις».

Ο Βασίλης διανύει την 5η του χρονιά στη Ρόδο και πλέον θεωρείται βασικό στέλεχος του σωματείου μας.

Ο «κεντρικός» της ανδρικής ομάδας βόλεϊ θα συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα «ισχυρά όπλα» στη φαρέτρα μας για την επίτευξη του στόχου μας και τη νέα χρονιά. Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία κι επιτυχία»

ΣΕΙΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ
Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί πως οι συζητήσεις της Διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας με τους αθλητές του βασικού κορμού θα συνεχιστούν. Όπως έγινε γνωστό, μετά τον Βασίλη Προδρομίδη σειρά παίρνει τώρα ο Τάσος Παππάς, ο οποίος θα συζητήσει με τη Διοίκηση το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας.