Ηρακλής Μαριτσών: Ανανεωμένος, εντός κι εκτός γραμμών!

Σε αναδιάρθρωση του διοικητικού συμβουλίου του, το οποίοι θα ενισχύσει με νέα μέλη, είναι έτοιμος να προχωρήσει ο Ηρακλής Μαριτσών. 

Η ικανότητα ενός σωματείου να ανανεώνει το παραγοντικό δυναμικό του είναι για το ίδιο ίσως η μεγαλύτερη εγγύηση σταθερότητας και προοπτικής και υπό αυτή την έννοια, ο πρόεδρος των «ροπαλοφόρων», Μανώλης Παπαδημήτρης και οι συνεργάτες του, θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί, καθώς ολοένα και περισσότεροι νέοι της κοινότητας δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τα κοινά του Ηρακλή.

Ξεχωριστή η αποψινή βραδιά
Το αδιαχώρητο αναμένεται να γίνει σήμερα το βράδυ στο στέκι των «ροπαλοφόρων», το οποίο λειτουργεί εδώ και δύο εβδομάδες έξω από το γήπεδο των Μαριτσών, καθώς η διοίκησή τους διοργανώνει, προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξή του, παραδοσιακή μουσική βραδιά με το σχήμα του γνωστού Ρόδιου καλλιτέχνη Βάιου Καραδημήτρη. 

 Οι ψησταριές θα ανάψουν και τα τραπέζια θα στρωθούν, όπως κάθε μέρα, από νωρίς το απόγευμα, με τους ανθρώπους του Ηρακλή να καλούν όλο τον κόσμο να γίνει μέλος της μεγάλης παρέας τους.