Μια εβδομάδα νωρίτερα στα… βάσανα ο Απόλλων Καλυθιών

Στις 23 και όχι στις 30 Ιουλίου θα ξεκινήσει τελικά η προετοιμασία του Απόλλωνα Καλυθιών ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.

Ο γυμναστής των «κυανοκίτρινων» Θεόδωρος Σκαρτάδος, θέλησε να αλλάξει την ημερομηνία έναρξης, προκειμένου να ξεκινήσει το πρόγραμμα του, λίγο πιο ελαφριά, ώστε να είναι πιο ανώδυνο για τους παίκτες.

Μάλιστα η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή, Κώστα Καμπούρη, έκλεισε σχεδόν όλα τα φιλικά προετοιμασίας, εφτά στον αριθμό, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη, περισσότερο για να πάρουν παιχνίδια οι νεαροί παίκτες της ομάδας.

Συγκεκριμένα, το μέχρι στιγμής πρόγραμμα:

Στις 11 Αυγούσου με Κλεάνθη, 12/8 με Ιάλυσο, 18/8 μς Ορφέα, 22/8 με Φοίβο, 25/8 με Κατταβιά, 31/8 με Ευαγόρα και 1/9 με Ηρακλή Μ.

Ανανέωσε ο Μίρτσεφ
Παίκτης του Απόλλωνα θα είναι και τη νέα περίοδο ο Βάσκο Μίρτσεφ, καθώς ανανεώθηκε η συνεργασία μαζί του, αν και το μεγαλύτερο διάστημα της προηγούμενης αγωνιστικής σεζόν ήταν τραυματίας.

Η διοίκηση καθώς και ο προπονητής εκτιμούν τις δυνατότητες του έμπειρου μεσοεπιθετικού και θέλησαν να τον κρατήσουν στην ομάδα, αν και θα αργήσει να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους παίκτες, για επαγγελματικούς λόγους.

Στο μεταξύ όσον αφορά στα μεταγραφικά, η αρμόδια επιτροπή του Απόλλωνα έχει κάνει τις επαφές της, βάσει της λίστας που τους παρέδωσε ο Κώστας Καμπούρης και αναμένεται εντός των ημερών να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Πάντως πολύ κοντά στον Στέργο Χατζηκοσμά βρίσκονται οι «κυανοκίτρινοι», ενώ και οι υπόλοιπες περιπτώσεις βαδίζουν σε καλό… δρόμο.

Πιστεύεται μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, η ομάδα να έχει κλείσει το θέμα της ενίσχυσης της. Ανακεφαλαιώνοντας, να θυμίσουμε πως μέχρι τώρα έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους οι Κυρίτσης, Μαθιός, Φλεβάρης, Σαββούλης, Καλαϊτζίσης, Κίτσος, Καντιμοίρης, Διακουράκης, Ροδίτης, Νικολός (δεν είναι οριστικό, αλλά θεωρείται σίγουρο), ενώ αποκτήθηκαν οι Κουφάλης και Κολοκοτρώνης.

Επίσης, και οι νεαροί Γιορδαμνής, Χατζηνικόλας και Ηλίας θα βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας, ενώ θα ενσωματωθούν μ’ αυτή και τέσσερις της εφήβων, Πέππας, Σαββούλης Αν., Μίσκου και Ίγκλις.