Μένει στο «Ροδίων Άθλησις»  και ο Παππάς

Μεταγραφικών κινήσεων συνέχεια στο «Ροδίων Αθλησις», σε μια προσπάθεια να ολοκληρωθεί γρήγορα το ρόστερ και να ξεκινήσουν να δουλεύουν τόσο η Διοίκηση του συλλόγου, όσο και ο Σπύρος Γκολίτσης και σε άλλα μέτωπα δημιουργικά, για να φτιάξουν την ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και πάλι στην Α2. 

Στο ενεργητικό της από χθες η Διοίκηση του «Ροδίων», έχει μια ακόμα ανανέωση. Πρόκειται για τον 28χρονο Τάσο Παππά, ο οποίος βοήθησε πολύ την Ροδίτικη ομάδα στην περυσινή πορεία στην Α2 και αναμένεται να κάνει το ίδιο και φέτος. Ο έμπειρος αθλητής συναντήθηκε με τη Διοίκηση του Μάνου Νικολιδάκη και συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα.  

Παράλληλα το «Ροδίων», πραγματοποίησε και μια εσωτερική μεταγραφή. Έκανε δικό του τον 21χρονο Μιχάλη Γεράκη, ο οποίος ήταν δανεικός από τον Διαγόρα στο «Ροδίων» τα τελευταία δυο χρόνια.

Η προσπάθεια που έκανε, αλλά και ο πολύς καλός χαρακτήρας του, ανάγκασε τους ιθύνοντες του «Ροδίων» να τον κάνουν δικό τους, αφ ενός γιατί είναι σε μια ηλικία, που έχοντας δουλέψει καλά τα περασμένα χρόνια, μπορεί να δείξει πολλά περισσότερα φέτος και αφ ετέρου θεωρείται πώς σαν Ροδίτης αθλητής τη φετινή περίοδο στην Α2, θα είναι ίσως από κείνους που μπορούν να προσφέρουν πολλά. 

Οι κινήσεις και οι συζητήσεις  στο «Ροδίων» συνεχίζονται, έχοντας στόχο τον γρήγορο καταρτισμό του ρόστερ εν όψει της συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. 

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ Α2 ΤΟ «ΡΟΔΙΩΝ» 
Η υπομονή των διοικούντων εξαντλήθηκε ωστόσο, σε ότι αφορά τον χρόνο αναμονής της ΕΟΠΕ, για την τοποθέτηση της Ροδίτικης ομάδας στην μεγάλη Κατηγορία. Στο παρασκήνιο η ΕΟΠΕ περιμένει τον Εθνικό και η ομάδα του Πειραιά, μια βρίσκει λύση συμμετοχής και μια τη χάνει…

Η Ομοσπονδία από την πλευρά της δεν ανακοινώνει το οριστικό σχήμα της Volleyleague και το «Ροδίων» συνεδριάζοντας χθες, αποφάσισε να σχεδιάσει την ομάδα για την Α2 Κατηγορία, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα της συνέχειας των επαφών ΕΟΠΕ-Εθνικού  κι όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, προς αυτή την κατεύθυνση κινείται.