Τα παιδιά «μπλοκάρουν»  την καθιστική ζωή

Ο Διαγόρας εδώ και αρκετά χρόνια καλλιεργεί σε βάθος και κύρια στις μικρές ηλικίες το beachvolley. Έτσι κι αυτό το καλοκαίρι στις εγκαταστάσεις του «Καλλιπάτειρα», μπορούν τα παιδιά ηλικίας 6 έως 16 ετών να προπονηθούν και να μάθουν τα μυστικά του πιο θεαματικού καλοκαιρινού αθλήματος. 

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση-πρόσκληση του Διαγόρα αναφέρει:
«Με πολύ κέφι, ενθουσιασμό και ουσιαστική εκμάθηση, συνεχίζει τη λειτουργία της η Ακαδημία Μπιτς Βόλεϊ του Γ.Σ. Διαγόρας.
Στο Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» στο Καρακόνερο, κάθε Δευτέρα- Τετάρτη και Παρασκευή από τις 3μ.μ -7μμ, αγόρια και κορίτσια ηλικιών από 6 έως 16 χρόνων «κάνουν μπλοκ στην καθιστική ζωή, μαθαίνουν και παίζουν ΒeachVolley!»
Τα οφέλη της εκμάθησης και της ενασχόλησης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

με αθλήματα, όπως το Μπιτς Βόλεϊ, παρέχουν τα ίδια ερεθίσματα με αυτά της υπόλοιπης σχολικής χρονιάς, με κυριότερο πλεονέκτημα ότι πλέον, υπάρχει αρκετός διαθέσιμος ελεύθερος χρόνος και ανάγκη για ποικιλία στην καθημερινότητα  που θα αποδώσει στη ζωή των παιδιών σωματικά, πνευματικά, ψυχικά  οφέλη.  Στοιχεία που διευκολύνουν στην ομαλή ένταξη τους στις διάφορες κοινωνικές ομάδες.

Το κάθε παιδί, για εμάς, στις Ακαδημίες Βόλεϊ σάλας και BeachVolley του Γ.Σ. Διαγόρας αποτελεί ξεχωριστή οντότητα με χαρακτηριστικά, τα οποία καλούμαστε να σεβαστούμε,  να ενθαρρύνουμε και να βελτιώσουμε, διότι  δημιουργούμε την κοινωνία του αύριο.

Για το λόγο αυτό, έχουν επιλεγεί στελέχη με πλούσια εμπειρία και γνώσεις, ώστε να μεταδώσουν την αγάπη για το άθλημα και να αναδείξουν αθλητές επιπέδου, με απώτερο στόχο την «δια βίου άθληση».
Πληροφορίες στα γραφεία του Συλλόγου, στο τηλέφωνο 2241028577 (ώρες και μέρες γραφείου).