Ερωτηματικό μόνο η πρόβα τζενεράλε για τον Κλεάνθη

Πλήρης αναμένεται να ξεκινήσει την προετοιμασία του, στις 23 Ιουλίου, ο Κλεάνθης.

Οι Παραδεισιώτες «τελείωσαν» και τυπικά τη μεταγραφή των Χαριτάκη και Χατζηκυριάκου, το ίδιο θα πράξουν προσεχώς και με τους Σιέχ και Σαμολαδά, ενώ όπως λένε, βρίσκονται κοντά στην απόκτηση των δύο επιθετικών που θα κλείσουν το ρόστερ τους.

Έτσι, ο Ανδρέας Σταύρου θα έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει το μοντάρισμα της ομάδας του, στις αρχές Αυγούστου, χωρίς να τον προβληματίζουν τυχόν κενά. Τα φιλικά που προγραμμάτισε ο Κλεάνθης:   

4 Αυγούστου: με Ηρακλή Μαριτσών 

11 Αυγούστου: με Απόλλωνα Καλυθιών 

14 Αυγούστου: με Ορφέα

18 Αυγούστου: τουρνουά «Αλέκος Παπαγρηγορίου» 

22 Αυγούστου: με Διαγόρα Βατίου 

25 Αυγούστου: Τουρνουά «Τσαμπίκος Παπαδημήτρης-Εμμανουήλ Βασιλώττος» στα Μαριτσά  

28 Αυγούστου: με Φοίβο

1 Σεπτεμβρίου: με ΑΕΡΑ

Ο Κλεάνθης αναζητά αντίπαλο για τις 8 Σεπτεμβρίου, οπότε και θέλει να κάνει την τελική πρόβα του ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.

Το «Αλέκος Παπαγρηγορίου»

Ο οικοδεσπότης Κλεάνθης, ο Ηρακλής Μαριτσών και η Κατταβιά είναι οι ομάδες που έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής τη συμμετοχή τους στο τουρνουά «Αλέκος Παπαγρηγορίου», το οποίο θα διεξαχθεί στις 18 Αυγούστου στο γήπεδο Παραδεισίου. Ο Φοίβος και ο Αστέρας Παστίδας, που συμμετείχαν κατά παράδοση στη διοργάνωση, δεν έχουν φέτος τη δυνατότητα.

Ο πρώτος προσαρμόζει την προετοιμασία του στις  απαιτήσεις της συμμετοχής τους στη Γ’ Εθνική, ενώ ο δεύτερος θα ξεκινήσει τη δική του αργότερα, καθώς η νέα σεζόν θα τον βρει στη Β’ κατηγορία.

Οι Παραδεισιώτες ψάχνουν για μία τέταρτη ομάδα και στην περίπτωση που δεν βρουν ανταπόκριση, θα διοργανώσουν το τουρνουά τους με τρεις.