Προχωρά ο σχεδιασμός στον ΑΕΡΑ

Η Διοίκηση του ΑΕΡΑ τις τελευταίες ώρες, προέβη σε δύο ανανεώσεις συνεργασίας που προδίδουν ούτε λίγο ούτε πολύ, σε ποιο μήκος κύματος θα κινηθεί μεταγραφικά ο ΑΕΡΑ αλλά και τι ρόστερ θα έχει για να δουλέψει στην προετοιμασία ο Κώστας Παπαδόπουλος. 

Ο ένας από εκείνους που ανανέωσαν, είναι ο 40χρονος πλέον Νικήτας Μαλλιάκας για τον οποίο η ανακοίνωση του ΑΕΡΑ αναφέρει:

«Το Δ.Σ. της Α.Ε.Ρ.Α. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με έναν εκ των αρχηγών της ομάδας, τον Νικήτα Μαλλιάκα. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.»

Η ανακοίνωση για την επιστροφή Καντή: «Το Δ.Σ. της Α.Ε.Ρ.Α. ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα του ποδοσφαιριστή Λευτέρη Καντή, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Εθνικού Αρχιπόλεως. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες»

Η ανακοίνωση για τον Πλύγκο: «Το ΔΣ της ΑΕΡΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για ακόμα μια σεζόν με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Πλύγκο. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σαιζόν με υγεία και επιτυχίες.»