Διαγόρας: Επένδυση στο μέλλον,  αντάξια της ιστορίας του!

Την ιδανική απάντηση σ’ ένα «καυτό» πρόβλημα, το οποίο βρίσκει απέναντί του καθημερινά, που έχει βασανίσει γενιές ολόκληρες και δεν του επιτρέπει να δομήσει το παρόν και το μέλλον του στις βάσεις που επιβάλλουν οι απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου, είναι έτοιμος να δώσει ο Διαγόρας!

 Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της «Ροδιακής», ο «γηραιός» βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του δικαιώματος αποκλειστικής χρήσης των γηπέδων 5Χ5 του Πανεπιστημίου Αιγαίου, τα οποία και θα μετατρέψει σε προπονητήριο τόσο για τα παιδιά των ακαδημιών του, όσο και για την ανδρική ομάδα!

Το πλάνο του συλλόγου προβλέπει την αλλαγή της διαρρύθμισης του χώρου, με την ενοποίηση των υφιστάμενων γηπέδων και τη δημιουργία τριών, κάθετων προς τη Λεωφόρο Δημοκρατίας, 5Χ5, τα οποία θα εξυπηρετούν τα τμήματα υποδομών.

 Δεδομένου πως τα τρία μικρά γήπεδα θα δημιουργήσουν ένα μεγάλο, παράλληλο με τον κεντρικό δρόμο, θα έχει προκύψει ένα νέο προπονητήριο και για την πρώτη ομάδα, η οποία θα βρει την ηρεμία της, καθώς θα αφήσει πίσω της την ταλαιπωρία της αναζήτησης εναλλακτικών εκτός πόλης, στην οποία υποβαλλόταν κάθε φορά που το κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου και το βοηθητικό του, δεν ήταν διαθέσιμα.

Οι απαραίτητες εργασίες, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η τοποθέτηση καινούργιου, συνθετικού τάπητα τελευταίας γενιάς, θα χρηματοδοτηθούν εξ ολοκλήρου από τον Διαγόρα, ο οποίος φιλοδοξεί να μετατρέψει τα γήπεδα του Πανεπιστημίου σ’ ένα στολίδι που όχι μόνο θα εκτοξεύσει τη δική του προοπτική, αλλά και θα ομορφύνει ένα από τα σημαντικότερα «περάσματα» της πόλης.

Σημειώνεται πως ο «γηραιός» κατέθεσε προσφορά και κέρδισε τον διαγωνισμό που προκήρυξαν το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και ο ΔΟΠΑΡ και στην παρούσα φάση προσπαθεί να πετύχει την επιμήκυνση της διάρκειας της μίσθωσης, ώστε να διασφαλίσει την ιδιαίτερα σημαντική επένδυσή του σε βάθος χρόνου.