Δήμος Ρόδου και Περιφέρεια δεν έχουν τσακωθεί μόνο, για το... τίνος είναι η Πλατεία Δημαρχείου!

● Στο μόνο ζήτημα που δεν έχουν... τσακωθεί ακόμα ο Δήμος μας με την Περιφέρειά μας, είναι για το... τίνος είναι η Πλατεία Δημαρχείου και ποιος μπορεί να την επισκέπτεται! Γιατί σε όλα τα άλλα, το ζωνάρι για καβγά λυμένο το έχουν!

● Η αλήθεια είναι ότι ποτέ οι σχέσεις Περιφέρειας (πρώην Νομαρχίας) και Δήμου Ρόδου, δεν ήταν ποτέ αγαστές. Αλλά και ποτέ ξανά δεν θυμόμαστε τέτοια... ένταση.  Το ζήτημα πάντως, έχει κουράσει τον κόσμο. Σε όλα τα επίπεδα..!

● Οι επιλογές μη αιρετών προσώπων, που υπηρετούν σε καίρια δημόσια πόστα και τα έχουν κάνει... μπάχαλο εξαγριώνοντας καθημερινά τον απλό κόσμο, δεν είναι μόνο θέμα των αλλοπρόσαλλων. Αφορούν κυρίως  εκείνους που εισηγήθηκαν  και τους επέλεξαν για τις θέσεις αυτές κι εκείνους που σήμερα τους ανέχονται. 

● Δεν υπάρχει καμία σωτηρία με αυτό που συμβαίνει με την άγρα πελατών: Μια ολόκληρη κοινωνία, Eισαγγελείς, Aστυνομίες, Δήμαρχοι κι επαγγελματίες επί 20 ολόκληρα χρόνια να μην μπορούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που εξευτελίζει και τη Ρόδο και τον πολιτισμό μας. Συγχαρητήρια σε όλους.

Ο (πολύ) κακός