Στα όριά τους οι Μπονιάτες με το γηπεδικό!

Στα όριά τους έχουν φτάσει οι άνθρωποι της Αναγέννησης Έμπωνα, καθώς για νέο τάπητα στο γήπεδο της κοινότητας ακούνε εδώ και τρία χρόνια και τάπητα συνεχίζουν να μη βλέπουν. 

 Πριν από λίγες μέρες οι Εμπωνιάτες πληροφορήθηκαν, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, πως η υπόθεση προχωράει μεν, αλλά αργά και κατά τα… γούστα της γραφειοκρατίας.  Όπως λένε οι ίδιοι, ακόμα και ο προσωρινός ανάδοχος του έργου έχει αναδειχθεί και δεν κατανοούν, για ποιον λόγο δεν τηρείται η υπόσχεση που είχαν λάβει για έναρξη των εργασιών την 1η Αυγούστου και θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο, με τον κίνδυνο να χαθούν κι άλλοι μήνες λόγω του χειμώνα και των απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών του.

 Η εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Αναγέννησης έχει κλονιστεί, η αγανάκτηση περισσεύει,  ενώ θέλοντας και μη, η ομάδα θα αναγκαστεί να ζητήσει φιλοξενία, για τις ανάγκες της προετοιμασίας της, όπως και για τους επίσημους αγώνες της, στο γήπεδο των Απολλώνων.

 Για τη χρησιμοποίηση του γηπέδου του Έμπωνα, έστω και υποτυπωδώς για ορισμένες προπονήσεις της ομάδας και κυρίως, από τη νεολαία της περιοχής, δεν μπορεί να γίνεται ούτε λόγος. Η εικόνα που εμφανίζει σήμερα είναι αποκαρδιωτική. Πρόκειται για κάτι μεταξύ χωραφιού και βοσκότοπου. Όλως επιεικώς…