Νικολής: «Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός το τουρνουά 3ON3»

Σημαντικό ρόλο στη διοργάνωση του 12HOOPS Basketball Tournament παίζει φυσικά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, που είναι συνδιοργανώτρια μαζί με τον αρχηγό του Κολοσσού H Hotels, Γιάννη Γεωργαλλή, και τον ΑΟ Κολοσσός.

Ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος αθλητισμού Νοτίου Αιγαίου, Νίκος Νικολής, αναφέρθηκε στο πολύ σημαντικό αυτό τουρνουά: «Από την πρώτη στιγμή που μας έγιναν γνωστές οι προθέσεις του Γιάννη Γεωργαλλή για τη διεξαγωγή του τουρνουά, εννοείται ότι ήμαστε θετικοί.

Από 20 έως 22 Ιουλίου στο χώρο πίσω από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα διεξαχθεί το 12HOOPS Basketball Tournament, το οποίο θα προγραμματιστεί και για τον προσεχή Αύγουστο στην Κω.

Είναι ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι πάντα δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες. Περιμένουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, μικρούς και μεγάλους να έρθουν στο υπέροχο γήπεδο που θα στηθεί, να παίξουν και να ευχαριστηθούν το μπάσκετ.

Το τουρνουά αυτό θα διεξαχθεί για πρώτη φορά και ο στόχος μας είναι να μετατραπεί σε θεσμό. Θα υπάρξουν αρκετές εκπλήξεις και προσκεκλημένοι και από την πλευρά μας σε συνεργασία με τον Γιάννη και τον ΑΟ Κολοσσός θα κάνουμε τα πάντα, προκειμένου οι συμμετέχοντες να ευχαριστηθούν το παιχνίδι στην καρδιά της τουριστικής περιόδου στο νησί μας».