Θα περιμένει λίγο ακόμα το «Ροδίων Άθλησις» για την... Α1

Το «Ροδίων Αθλησις» έχει ήδη ξεκινήσει  τον σχεδιασμό του για την Α2 του βόλεϊ των ανδρών, όπου τον εντάσσει η προκήρυξη της Ομοσπονδίας, αλλά δεν έχουν ακόμα όπως φαίνεται εξαλειφθεί οι ελπίδες ένταξης του στην Α1.

Ο λόγος που δεν υπάρχει ακόμα το τελεσίδικο της υπόθεσης αλλά και η σιγουριά για την νέα περίοδο, είναι τα …αμφιλεγόμενα του Εθνικού, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ το πρωί δηλώνει αδυναμία και το βράδυ…βρίσκει λύση.

Το «Ροδίων» όμως δεν μπορεί να περιμένει, παρά την διαβεβαίωση της Παρασκευής από την Ομοσπονδία, πως η Ροδίτικη ομάδα θα ξέρει οριστικά μεθαύριο Τρίτη, σε ποια Κατηγορία θα αγωνισθεί φέτος.  

Διοικούντες όμως και τεχνική ηγεσία, έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την δημιουργία μιας ομάδας με δεδομένη την Α2 και με προοπτική να αγωνισθεί στην Α1, εφόσον η απάντηση της Τρίτης θα είναι θετική. 

Ήδη έχουν ανανεώσει την συνεργασία τους, αθλητές οι οποίοι πρόσφεραν πολλά και μπορούν ακόμα να το κάνουν ακόμα και στην πιο μεγάλη κατηγορία.

Παράλληλα όπως έγινε γνωστό, θα αποκτηθούν και 3-4 αθλητές ποιοτικοί και ικανοί να βοηθήσουν την ομάδα στην Α1, εάν η ΕΟΠΕ ανάψει το «πράσινο φως» Αυτό σημαίνει πώς σε όποια κατηγορία κι αν αγωνισθεί το «Ροδίων» , η θα το πράξει κατά τον καλύτερο τρόπο στην Α1 , η θα είναι ομάδα για μεγάλα πράγματα στην Α2.

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ
Στον τομέα των ανανεώσεων για την νέα χρονιά, δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι επαφές .Σύμφωνα με τα  όσα έγιναν γνωστά, σειρά παίρνουν ο Πασχάλης Ποτολίδης και ο πασαδόρος Νίκος Μακρής. Ελπίζεται πώς και οι δυο θα συμφωνήσουν στην πρόταση και θα παραμείνουν στην ομάδα.

«ΧΩΡΙΣΑΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ» ΜΕ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΓΚΕΝΩΦ
Παράλληλα πρέπει να σημειωθεί, πώς σε ότι αφορά το ρόστερ αποτελούν παρελθόν δυο παίκτες  ήδη.

Ο ένας είναι ο Γιώργος Χατζηγεωργίου ο οποίος μεταγράφηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης και θα αγωνίζεται εκεί φέτος , παρά την επιθυμία του κ. Γκολίτση να τον κρατήσει στην ομάδα.

Εκτός ομάδας φαίνεται να μένει και ο Ντάνιελ Γκένωφ, εξαιτίας του ότι δεν πρόσφερε αυτά που έπρεπε την περυσινή περίοδο.

Η κατάσταση αυτή μπορεί να αλλάξει μόνο, αν το θελήσει η τεχνική ηγεσία και θελήσει με τους δικούς της όρους να τον επανεντάξει στο ρόστερ της ομάδας για την φετινή περίοδο, σε όποια κατηγορία κι αν αγωνισθεί το «Ροδίων»