Φοίβος: Κάλυψε το τέρμα, ψάχνει δύο  για το κέντρο

Οριστικά παίκτες του Φοίβου θα είναι για τη νέα αγωνιστική περίοδο, οι τερματοφύλακες Λουκάς Μιχαλάκης και Αλέξανδρος Ηλίας. Ο πρώτος, όπως γράψαμε και χθες, έμεινε ελεύθερος από τον ΔΙ.Α. προτιμώντας το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, ενώ ο δεύτερος παραχωρήθηκε από την ομάδα του Απόλλωνα Καλυθιών. Μ’ αυτές τις δύο κινήσεις, οι Κρεμαστενοί καλύφθηκαν στη νευραλγική θέση κάτω από τα δοκάρια και πλέον επικεντρώνονται στην αναζήτηση δύο μέσων ποδοσφαιριστών, για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφική τους ενίσχυση.

Χρόνος υπάρχει ακόμα, καθώς η προετοιμασία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 25 Ιουλίου. Πιστεύεται πως με την έναρξη της, ο Σάββας Ορφανίδης θα έχει όλο το έμψυχο υλικό στη διάθεσή του.

Από αύριο τελικά το «Στέκι»
Τελικά αύριο θα ανοίξει τις «πύλες» του το «Στέκι» του Φοίβου στην πλατεία Κρεμαστής και το οποίο θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τις 22 Αυγούστου (Εισόδια Θεοτόκου). Οι «κυανοκίτρινοι» περιμένουν όλους τους φίλους της ομάδας τους, να ενισχύσουν την προσπάθειά τους και με τη συμμετοχή τους, να τονώσουν οικονομικά το σύλλογο.