«Τιμή μας…»  η συνεργασία με τον Θανάση Σύρμα

Η Groupama Ασφαλιστική, πιστή στη δέσμευσή της να στέκεται στο πλευρό των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, δώρισε το σύγχρονο προθετικό μέλος τύπου Cheetah στον Θανάση Σύρμα, αθλητή του «Απόλλων Ρόδου», ο οποίος πριν 3 χρόνια έχασε το αριστερό του πόδι σε τροχαίο ατύχημα.

Στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο, υλικοτεχνικά, αλλά και οικονομικά, τον Θανάση Σύρμα, η εταιρεία επιβραβεύει το πείσμα και την αγάπη του γενναίου τριαθλητή για τη ζωή, αλλά και τις αξιακές πεποιθήσεις που τον ώθησαν να κάνει μια καινούρια αρχή μέσω του αθλητισμού.

Για την ανακοίνωση της ενέργειας διοργανώθηκε Συνέντευξη Τύπου στο νησί της Ρόδου πριν μερικές ημέρες, όπου το «παρών» από την πλευρά της Groupama Ασφαλιστικής έδωσαν ο Γενικός Διευθυντής κ. Χρήστος Κάτσιος, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής κ. Laurent Thuillier, ο Διευθυντής Τομέα Επικοινωνίας και ΕΚΕ Κ. Κωνσταντίνος Γκορτζής, αλλά και συνεργάτες της εταιρείας από τα τοπικά γραφεία.

Με αφορμή τη χορηγία της Groupama στον Θανάση Σύρμα ο Γενικός Διευθυντής κ. Κάτσιος δήλωσε: «Για εμάς στην Groupama Ασφαλιστική αποτελεί σημαντική τιμή το λογότυπό μας να βρίσκεται στην αγωνιστική φανέλα του Θανάση. Το πείσμα, η θέληση, η αποφασιστικότητα  αλλά και η προσήλωση στο στόχο του αποτελούν αξίες τις οποίες πρεσβεύει και η εταιρεία μας.

Μετά τη διαρκή και ισχυρή παρουσία του Ομίλου στην ιστιοπλοΐα (Groupama Team France), καθώς και τη γαλλική ποδηλατική ομάδα FDJ που σήμερα στηρίζει η Groupama, αλλά και τη μετέπειτα στρατηγική απόφαση της Groupama Ασφαλιστικής να συνδέσει τις αξίες του αθλητισμού με τις προσπάθειες του Έλληνα παγκοσμίου πρωταθλητή ιστιοπλοΐας Δημήτρη Παπαδημητρίου, καλωσορίζουμε και τον Θανάση στην αθλητική μας οικογένεια και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην Παραολυμπιάδα του 2020!»

Η Groupama Ασφαλιστική θα συνεχίζει, στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Κοινωνικής Υπευθυνότητάς της, να υποστηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια των ατόμων που, παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζουν φυσικές δυσκολίες, συνεχίζουν επίμονα και αδιάκοπα να διεκδικούν ένα καλύτερο αύριο.