«Κλείδωσε» τον Ηλία ο Φοίβος

Στα κυανοκίτρινα ντύθηκε από χθες ο νεαρός τερματοφύλακας, Αλέξανδρος Ηλίας, όπως ήταν αναμενόμενο.

Ο 17χρονος ταλαντούχος πορτιέρο του Απόλλωνα Καλυθιών, είναι και τυπικά παίκτης του Φοίβου, και αναμένεται να «ταξιδέψει» μαζί του στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Έτσι λοιπόν η ομάδα της Κρεμαστής, μετά τον Λουκά Μιχαλάκη, απέκτησε και δεύτερη λύση για τη θέση κάτω από τα δοκάρια του.

Ο Σάββας Ορφανίδης, πλέον, θέλει ακόμη δύο μέσους για να είναι πλήρης η ομάδα σ’ όλες τις γραμμές και να ξεκινήσει την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στο μεταξύ από χθες ξεκίνησε να λειτουργεί στην πλατεία Κρεμαστής και το «Στέκι» του Φοίβου, το οποίο είναι η κύρια πηγή εσόδων του.

Μάλιστα η Διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση, τόσο για το νέο της απόκτημα, όσο και για το «Στέκι» του συλλόγου.

Τι αναφέρει:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας και να καλωσορίσουμε στην οικογένεια του Φοίβου Κρεμαστής, τον τερματοφύλακα Αλέξανδρο Ηλία για τη νέα σεζόν στη  Γ’ Εθνική. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν. Με την ευκαιρία, να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Απόλλωνα Καλυθιών για τη συναίνεσή της στην παραχώρηση του Αλέξανδρου Ηλία.

Ο Φοίβος Κρεμαστής ενημερώνει όλο τον κόσμο του νησιού μας, ότι από σήμερα (σ.σ. χθες) Δευτέρα 9 Ιουλίου ξεκινά να λειτουργεί το “Στέκι” του συλλόγου μας, στο γνωστό σημείο, δίπλα από την Παναγιά της Κρεμαστής.

Σας περιμένουμε να απολαύσετε το λαχταριστό σουβλάκι, την παγωμένη μπύρα και τα αναψυκτικά».