Έμειναν Γκουγκουντρής και Μπεγκλετζής στον Ιάλυσο

Η Διοίκηση της ομάδας του Ιάλυσου, συνεχίζει προς το παρόν το έργο των ανανεώσεων με τους παίκτες της περυσινής περιόδου.

Όπως μάλιστα τονίζουν οι γνώστες του συλλόγου, πάει να δημιουργηθεί κάτι πολύ καλό και φέτος με άλλα στάνταρ και με τη συνδρομή και του προπονητή Μάρκου Στεφανίδη. 

Ο Ιάλυσος ανανέωσε χθες τη συνεργασία με δύο ακόμα ποδοσφαιριστές.

Ο ένας είναι ο 17χρονος γκολκίπερ Παύλος Γκουγκουντρής, ο οποίος διαθέτει σπουδαία προσόντα και θεωρείται από τους παίκτες, που αν θα δουλέψουν καλά στην προετοιμασία, το ταλέντο τους θα φανεί αμέσως .

Ο Γκουγκουντρής ξεκίνησε πέρυσι με τον ΑΕΡΑ και συνέχισε με τον Ατρόμητο Διμυλιάς στη Γ΄Κατηγορία κάνοντας μάλιστα στο β΄γύρο 9 συμμετοχές.

Ο άλλος είναι ο 23χρονος φορ  Κώστας Μπεγκλετζής, ο οποίος έκανε πέρυσι πολλά παιχνίδια με τα ερυθροκίτρινα, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, ενώ διαθέτει και πολύ καλό χαρακτήρα σαν ποδοσφαιριστής. 

Η ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο Ιάλυσος γι’ αυτές τις ανανεώσεις αναφέρει: 
«Η διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ αποφασισμένη να δείξει  έμπρακτα την  εμπιστοσύνη της στα νέα παιδιά του νησιού μας , ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ταλαντούχο τερματοφύλακα Παύλο Γκουγκουντρή.

Τη συνεργασία του για ακόμα ένα χρόνο ανανέωσε και ο επιθετικός Κώστας Μπεγκλετζής που την περασμένη σεζόν άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και έδωσε πολύτιμες λύσεις στην ομάδα μας. Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και μια λαμπρή ποδοσφαιρική χρονιά».

Σίγουρα πέρα από αυτή τη δουλειά που γίνεται με τις ανανεώσεις, εκείνο που πρέπει να σημειωθεί είναι πως θα γίνουν συναντήσεις με όλους τους παίκτες που η συνεργασία τους λήγει, ενώ παρακολουθείται στενά και με κάθε λεπτομέρεια η μεταγραφική αγορά της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας. Οι παίκτες όμως του βασικού κορμού της περυσινής περιόδου έχουν τον πρώτο λόγο.