«Τριπλέτα» πρωταθλητών στο Ροδίων Άθλησις!

Έχοντας κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Δωδεκανήσου με την Καλλιθέα τις τελευταίες δύο σεζόν και την άνοδο στη Γ’ εθνική πριν από περίπου δύο εβδομάδες, τα αδέρφια Κούρου, Γιάννης και Παναγιώτης, και ο Γιώργος Συμιακός θα συνεχίσουν την προσεχή αγωνιστική περίοδο σε νέα ομάδα, καθώς συμφώνησαν με το Ροδίων Άθλησις. 

Η ομάδα του γνωστού εκπαιδευτηρίου, με τον Τέλη Χατζηφούντα από φέτος στον πάγκο, ενισχύεται σημαντικά ενόψει του νέου πρωταθλήματος με την προσθήκη των τριών αθλητών ενώ, εκτός απροόπτου, αναμένεται να παραμείνουν και οι Νίκος Ηλιού, Στάθης Νεραντζάκης. 

«Η διοίκηση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις είναι στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει τρεις νέες μεταγραφές στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του σωματείου.

Πρόκειται για τους κ.κ Κούρο Ιωάννη, Κούρο Παναγιώτη και Συμιακό Γιώργο. Τρεις έμπειρους και αξιόλογους αθλητές που θα μας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά σε μια επιτυχημένη αθλητική σεζόν.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία αυτή! Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία!». 

Εξάλλου, και προπονητικά και αγωνιστικά είναι έτοιμος να προσφέρει στην καινούρια του ομάδα και ο Σταύρος Καταβαίνης, ο οποίος έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

«Κάτι καινούριο ξεκινάει!! Βήμα βήμα να βοηθήσουμε όλα τα μέλη του Ροδίων Άθλησις να επιτυγχάνονται οι στόχοι που θέλουμε. Η δουλειά και η προσπάθεια θα φέρει τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Προσωπικά θα κάνω το καλύτερο που μπορώ και προπονητικά αλλά και αγωνιστικά για να βοηθήσω το Ροδίων Άθλησις να κάνει όχι ένα, αλλά πολλά περισσότερα βήματα.

Καλή μας χρονιά!! #Rodiwnathlisisbasketball».