Γαλάζια Ακαδημία: Τα ηνία στον Παναγιωταράκο

Τόσο το ανδρικό όσο και το εφηβικό τμήμα της Γαλάζιας Ακαδημίας θα καθοδηγήσει την προσεχή αγωνιστική περίοδο ο Πάνος Παναγιωταράκος αντί του Στάθη Βλαχοδήμου, όπως ανακοινώθηκε στον επίσημο προγραμματισμό της ομάδας για τη σεζόν 2018-19. 

Ο πολύπειρος αθλητής, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Καλλιθέα, έχει ήδη ξεκινήσει να προπονεί τους νεαρούς αθλητές της «Γαλάζιας» που τη νέα χρονιά θα απαρτίσουν την ομάδα εφήβων ενώ θα πλαισιώσουν και την ανδρών.

Από τους «μεγάλους» της Γαλάζιας Ακαδημίας μόνο ο Σάββας Ματσαμάς αποχώρησε (για λογαριασμό της Καλλιθέας) που σημαίνει ότι και τη νέα σεζόν θα παίξουν οι Ξυπολιτάς, Κωσταρίδης, Λιβησιανός. 

Στη Γαλάζια Ακαδημία θα αγωνιστεί επίσης ο MVP της περσινής πρωταθλήτριας ομάδας εφήβων του Κολοσσού, Φραντζέσκος Γεωργίου, καθώς και ο Μιχάλης Βασιλαράκης, επίσης από τους «θαλασσί», ο οποίος πριν μερικές μέρες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση θα μπορέσει να επιστρέψει υγιής στα παρκέ γύρω στα Χριστούγεννα. 

Η ομάδα εφήβων θα απαρτίζεται από παιδιά του 2002, τα οποία ήταν φιναλίστ στο φάιναλ φορ παίδων της Ιαλυσού με τη φανέλα του Κολοσσού. Βιτζηλαίος, Βακόνδιος, Μακρής, Ζαγούρης, Κωνσταντάκης, Σεχρεμέλης κλπ. θα παίξουν με τη «Γαλάζια» πλην των Μιρόσαβιτς και Κωνστάντουρα που θα παραμείνουν στον Κολοσσό. Παραμένει, επίσης, και ο Σαββάκης από το περσινό ρόστερ.

Η παιδική ομάδα της Γαλάζιας Ακαδημίας, με προπονητή τον Σάκη Ξυπολιτά, θα απαρτίζεται ως επί το πλείστον από τους παμπαίδες (2004) του ΑΟ Κολοσσός που έφτασαν μέχρι το F4 της Καλύμνου συν τον Αχιλλέα Καλλιάρα που μεταγράφηκε από τον Ιάλυσο.