Τον Αύγουστο η προετοιμασία  του Αστέρα Παστίδας

Σχεδόν έτοιμος είναι ο Αστέρας να μπει στην προετοιμασία για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο, στην οποία φυσικά και θα υπάρξουν μεγάλες απαιτήσεις, καθώς Διοίκηση και τεχνική ηγεσία θέλουν να επιστρέψει η ομάδα στην Α΄Κατηγορία.

Έχουν γίνει οι ανανεώσεις των παικτών του βασικού κορμού, αλλά έχουν έρθει και μεταγραφές,  οι οποίες θα βοηθήσουν τους “κυανόλευκους” να πετύχουν τους σκοπού τους, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου στην Β΄Κατηγορία. Σε αυτό το κομμάτι της  μεταγραφικής περιόδου, ενδέχεται να γίνει απόκτηση ενός ακόμα στόπερ αν και εφ’ όσον φύγει για τον Ιάλυσο ο Αποστολάτος.

Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί, πως με βάση το γεγονός πως θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας τον Οκτώβριο, όπως υπολογίζεται, και προκειμένου να μην πιεσθούν οι ποδοσφαιριστές από τώρα, ενδέχεται η προετοιμασία που έχει προγραμματίσει ο Χρυσόστομος Χάσταλης να  ξεκινήσει στα μέσα του επόμενου μήνα.

Ωστόσο αναμένεται βέβαια η ανακοίνωση βάσει των προκηρύξεων των ημερομηνιών έναρξης των πρωταθλημάτων, για να χαραχθεί το πρόγραμμα των προπονήσεων και να κλεισθούν τα φιλικά προετοιμασίας.

Τελευταίο απόκτημα για τον Αστέρα είναι ο Νίκος Μακρής. Από την πλευρά της η Διοίκηση προετοιμάζεται για την πανήγυρη της Αγίας Μαρκέλας, στην οποία ο σύλλογος θα έχει ενεργή συμμετοχή.