Μεταγραφικός οργασμός στον Διαγόρα!

Αποφασισμένοι να «τελειώσουν» το θέμα του ρόστερ της ομάδας είναι οι πάντες στον Διαγόρα και από πλευράς Διοίκησης και από πλευράς τεχνικής ηγεσίας.

Ήδη οι επαφές και οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει αρκετά, με παίκτες που τον ενδιαφέρουν και σαφέστατα μπορεί να θεωρούνται μέχρι χθες το απόγευμα τρεις από αυτούς «κλεισμένοι» και να απομένουν μόνο οι τελευταίες επαφές και οι ανακοινώσεις.

Πιο συγκεκριμένα: 

Παίκτης του Διαγόρα πρέπει να θεωρείται, ο 25χρονος επιθετικός Χρήστος Χατζησάββας ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι στον Ιωνικό, έχοντας περάσει πριν από τον Εθνικό, την Ζάκυνθο αλλά και τον Αστέρα Βάρης. Είναι γνώστης της Κατηγορίας και από τους παίκτες που εντόπισε στο περυσινό πρωτάθλημα ο Νίκος Παντέλης. 

Στα κυανέρυθρα ντύνεται και ο 24χρονος Γιάννης Μπουρλάκης, ο οποίος είναι στόπερ και έχει φορέσει την φανέλα της Παναχαϊκής και του Παναιγιάλειου στο παρελθόν. Η απόκτηση του σημαντική καθώς ο Μπουρλάκης διαθέτει εμπειρία μεγαλύτερης Κατηγορίας και είναι γνώστης της Γ΄Εθνικής. 

“Κυανέρυθρος” είναι από την Κυριακή και ο Λουάν Σκεντεράι, ο οποίος είναι 21 ετών και αγωνίζεται στην θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, φορώντας πέρυσι την φανέλα του Κερατσινίου. Ο γηραιός έχει έρθει και με τον Σκεντεράϊ σε συμφωνία. 

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕ 
Στον Διαγόρα ασχολούνται τις τελευταίες μέρες με ένα πρώην τους. Ο λόγος για τον 24χρονο Αντώνη Κετσέ, ο οποίος είχε πέρυσι πολύ καλό πρωτάθλημα φορώντας την φανέλα του Διγενή στην Α΄Κατηγορία. Όπως έγινε γνωστό, ο ποδοσφαιριστής θα τσεκαριστεί στην προετοιμασία. Θα ακολουθήσει συνεπώς το προπονητικό πρόγραμμα του Διαγόρα. Αν ο Νίκος Παντέλης δώσει το ΟΚ για την απόκτηση του, ο παίκτης θα μείνει στον Διαγόρα. Αν όχι τότε θα επιστρέψει στον Διγενή. 

ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ 
Στον γηραιό πέρα από τις τρεις προαναφερθείσες περιπτώσεις απόκτησης παικτών, υπάρχουν από την πλευρά των «δικών του» και εκκρεμότητες.

Καταβάλλεται προσπάθεια από την πλευρά του Διαγόρα, να κλείσει η ψαλίδα με τον Σερτζίνιο κι ο παίκτης να παραμείνει στην ομάδα, κάτι που πολλοί ευελπιστούν πως θα επιτευχθεί.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του Νίκου Μεντή  οι Διοικούντες  προσπαθούν να επιτύχουν μετάθεση του στρατευμένου ποδοσφαιριστή σε μονάδα του νησιού μας, ούτως ώστε ο παίκτης και την προετοιμασία να ακολουθήσει, αλλά και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας να φτάσει στον στόχο της.

Σε εκκρεμότητα βρίσκεται ακόμα και η περίπτωση απόκτησης του 25χρονου αμυντικού Γιώργου Κρητικού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Εθνικό. Οι “κυανέρυθροι” συζήτησαν μαζί του, αλλά δεν υπάρχει εξέλιξη ακόμα σε αυτό το θέμα. 

ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ 
Στην πλευρά των αποχωρήσεων πάντως μπαίνει από χθες ο Μήτκας, ο οποίος τραυματίσθηκε σε παιχνίδι στην Αθήνα, έπαθε ρήξη χιαστών και κατά συνέπεια θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για ένα εξάμηνο περίπου. Ο παίκτης δεν θα μπορέσει να προσφέρει πλέον στον γηραιό και φυσικά αποτελεί παρελθόν. 

Παρελθόν θα αποτελέσει από το ρόστερ της ομάδας και ο Κώστας Χειμωνεττος, ο οποίος  θα συνεχίσει πιθανότατα την πορεία του σε ομάδα του νησιού μας.