Άρης: Κατσούλης ο πρώτος και επένδυση στους νεαρούς του

Το ονοματεπώνυμο του Χάρη Κατσούλη φέρει η πρώτη από τις καλοκαιρινές μεταγραφικές κινήσεις του Άρη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 30χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος πρόσφερε φέτος τις υπηρεσίες του στον Ευκλή (τη διετία που προηγήθηκε φόρεσε τη φανέλα του Αστέρα Παστίδας και του Διγενή), τα βρήκε σε όλα με τους «κιτρινόμαυρους» και είναι έτοιμος να «επαναπατριστεί», ώστε να βοηθήσει την ομάδα του χωριού του, με την εμπειρία τους και τις αδιαμφισβήτητες αρετές του, στο νέο ξεκίνημα που επιχειρεί.

Ένα ξεκίνημα στο οποίο θα έχουν ενεργό ρόλο και πολλοί από τους γηγενείς νεαρούς ποδοσφαιριστές. 

Οι ταλαντούχοι Τάσος Μαγιόγλου, Αντώνης Παρδαλός, Αποστόλης Θοδωρή, Σαράντης Χαρτερός, Γιώργος Ζουρπάς και Νίκος Σφυριαλλάς τα είπαν ήδη με τη διοίκηση του συλλόγου και συμφώνησαν να παραμείνουν, διεκδικώντας περισσότερες ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες θα εξελιχθούν και θα αναδειχθούν σε πολύτιμες μονάδες της ομάδας τους.

Οι παραπάνω, όπως και τα υπόλοιπα νέα παιδιά που έχουν σειρά να ανανεώσουν, φιλοδοξούν να γίνουν σταδιακά τα βασικά στελέχη του Άρη του μέλλοντος, όπως ακριβώς το ονειρεύεται η διοίκηση και ο προπονητής Γιώργος Σάββενας. 

Ο νέος τεχνικός της ομάδας περιμένει τους ποδοσφαιριστές του στο γήπεδο Αρχαγγέλου στις 27 Ιουλίου, για μία πρώτη γνωριμία και τον αγιασμό, ενώ θα ξεκινήσει την προετοιμασία τη Δευτέρα, 30 του μήνα. 
                                                  
Ραντεβού στην πλατεία 
Το καλοκαιρινό στέκι του στην κεντρική πλατεία του Αρχαγγέλου λειτουργεί, από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ο Άρης. Στο καθημερινό «μενού» βρίσκεται νόστιμο παραδοσιακό σουβλάκι, ουκ ολίγα άλλα εδέσματα, παγωμένα ποτά και ατελείωτη συζήτηση γύρω από τα ζητήματα της ομάδας και του τοπικού ποδοσφαίρου.