Πιο δυνατή  στο κέντρο  η Αδελφοσύνη

Σ’ άλλη μια μεταγραφή προχώρησε η Αδελφοσύνη, στην προσπάθεια δημιουργίας μιας ισχυρής μεσαίας γραμμής, αφού απέκτησε τον Φίλιππο Γεωργιάδη.

Το τελευταίο διάστημα ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ανήκε στον Πολύστρατο και η μετακίνησή του δίνει στον τεχνικό Ηλία Λοΐζο τη δυνατότητα να αναπτύξει όπως πρέπει το στιλ παιχνιδιού σε μια διοργάνωση με ανταγωνισμό.

Εκτός από τα μεταγραφικά όμως, η Αδελφοσύνη τηρεί πιστά το πλάνο της εκείνο, σχετικό με τις ανανεώσεις παικτών με προσφορά στην ομάδα την περασμένη περίοδο.

Στο πλαίσιο αυτό, τόσο ο μέσος Χουσεΐν Καϊμαξή, αλλά και ο έμπειρος αμυντικός Χουσεΐν Αϊντενίζ, συμφώνησαν, μετά τη συνάντηση με τη διοίκηση, ώστε να φορέσουν τη φανέλα της Αδελφοσύνης σ’ ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Στο κομμάτι καθαρά της προετοιμασίας, θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Αυγούστου μια συνάντηση μεταξύ της τεχνικής ηγεσίας και των παικτών ώστε να βγει το πρόγραμμα, αναλόγως του πότε θα μπορούν να συμμετέχουν αυτοί που εργάζονται την τουριστική περίοδο. Πάντως, οι προπονήσεις για την Αδελφοσύνη αναμένεται να ξεκινήσουν την 3η Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα.