Αμορανίτη, Δικαστοπούλου κέρδισαν το τουρνουά

Δυο κοπέλες που έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν, η Ελισάβετ Αμορανίτη με τη Νεφέλη Δικαστοπούλου (3ες στην Ελλάδα το 2013, στις νεανίδες) ήταν οι νικήτριες του τουρνουά γυναικών που διοργάνωσε η ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Ιουλίου.

Οι νικήτριες επικράτησαν στο τελικό της ομάδας Φαμπιόλα Τερζίου / Ιωάννα Αθανασίου με 2-0 σετ (21-11,21-14).  Μετά την απόφαση της Τοπικής Επιτροπής να μεταθέσει το αντίστοιχο τουρνουά ανδρών για τις 22 Ιουλίου στην Κω, οι γυναίκες «έπαιξαν μπάλα» μόνες τους στα γήπεδα μπιτς βόλεϊ στο Κορακόνερο.

Τα 11 ζευγάρια που αγωνίστηκαν στο 3ο τουρνουά του φετινού Πανδωδεκανησιακού Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ, πιστοποίησαν για μια ακόμη φορά, το υψηλό επίπεδο του αθλήματος στο νησί μας, αλλά και ότι το μπιτς βόλεϊ εκτός από παρόν έχει μέλλον αφού οι «μικρές» αθλήτριες που αγωνίσθηκαν άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.
 


Το φετινό ενδιαφέρον πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ που διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή πραγματοποιείται με την συμβολή του ΔΟΠΑΡ, των εταιριών Blue Star Ferries, Electoinvest, κάβα Κυριακούλης και Ξυλοσοφία και του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρόδου.
 
Τελική Κατάταξη τουρνουά
1. Ελισάβετ Αμορανίτη / Νεφέλη Δικαστοπούλου
2. Φαμπιόλα Τερζίου / Ιωάννα Αθανασίου
3. Αιμιλία Τάκο / Ασημίνα Προβατοπούλου
Σταματίνα Γκιζέττη / Ραφαέλα Ζωγράφη
5. Ανθή Γκίκα / Μαρία Ρομπα
Ελένη Γιακουμάκη / Κόνη Κλαδίτη
Αριέτα Τερζίου / Πάολα Σουσάρι
Ελίνα Αθανασίου / Γιώτα Τοτόνη
9.  Ελένη Μαστόρου / Νοέμη Ντούσκου
Ειρήνη Γεράκη / Εύη Μανωλάκη
Νικολέτα Γκίκα / Κάλια Θαρρενάκη
 

Οι νικήτριες του τουρνουά την στιγμή των απονομών
Οι νικήτριες του τουρνουά την στιγμή των απονομών