Από τον  Σεπτέμβρη οι εγγραφές  για το Run Greece της Ρόδου

Το δρομικό κίνημα στη Ρόδο αναπτύσσεται ταχέως και είναι πλέον χιλιάδες οι φίλοι των αποστάσεων στο νησί που αναζητούν σημαντικούς αγώνες ώστε να έχουν περισσότερο τη χαρά της συμμετοχής.

Εκτός από τον Μαραθώνιο Ρόδου, από πέρσι ξεκίνησε η διεξαγωγή και αγώνα της σειράς Run Greece από τον ΣΕΓΑΣ στις αποστάσεις των 5 και 10χλμ.

Φέτος η συγκεκριμένη δρομική συνάντηση θα γίνει την Κυριακή 14 Οκτωβρίου με εκκίνηση από το κέντρο και συγκεκριμένα την πλατεία δημαρχείου, όπως πέρσι.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των διοργανωτών, η ειδική πλατφόρμα στο διαδίκτυο (στο run-greece.gr) για τις ηλεκτρονικές συμμετοχές θα ξεκινήσει 45 μέρες πριν τους αγώνες, δηλαδή από την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν σε τρία κέντρα να δηλώνουν συμμετοχή έναν μήνα πριν την εκκίνηση εγγράφως.

Αυτά θα λειτουργούν στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου επί της Βύρωνος 1 στο βοηθητικό στάδιο «Διαγόρας», στο γραφείο Τουρισμού του Δήμου Ρόδου στην είσοδο του «Ήχος και Φως» και σε ειδικό κιόσκι δίπλα από το «Ακταίον».

Σχετικά με την προκήρυξη, μένει μόνο η έγκρισή της από την πλευρά του ΣΕΓΑΣ, αφού η ΕΑΣ Δωδεκανήσου έχει ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό της, αν και υπάρχει ένα διάστημα πάνω από τρεις μήνες για τη διεξαγωγή του αγώνα.