Ιππική εκδήλωση  το Σάββατο

Το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου διοργανώνει Εκδήλωση Υπερπήδησης Εμποδίων «Show Jumping - Rhodes Summer Cup» που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του στις Καλυθιές, το ερχόμενο Σάββατο.

Η ώρα έναρξης των ιππικών δραστηριοτήτων είναι στις 18.00 με ελεύθερη είσοδο για τους θεατές ενώ γίνεται με την υποστήριξη του Δ.Ο.Π.Α.Ρ και έχει ως βασικό στόχο την προβολή και τη διάδοση του αθλήματος της ιππασίας στη Ρόδο.

Αναμένεται πλούσια δράση καθώς συμμετέχουν κορυφαίοι ιππείς και αμαζόνες απ’ όλη την Ελλάδα, όπως ο Δημήτρης Νάτσης (Πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, Πρωταθλητής Ενηλίκων, Βαλκανιονίκης Ενηλίκων, Συμμετοχή στον Τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος).

Έτσι, θα βρεθούν για πρώτη φορά στο νησί μας, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να γνωρίσει περισσότερα για το εντυπωσιακό άθλημα της ιππασίας καθώς και την ευεργετική προσφορά της στον άνθρωπο.

Πολλοί χορηγοί υποστηρίζουν την ιππική εκδήλωση και τους ευχαριστούν οι διοργανωτές θερμά. Μεγάλος χορηγός είναι το κατάστημα «Petstores Pastrikos» και σταθερός υποστηρικτής το παραδοσιακό εστιατόριο «Πολλωνιάτισσα» ενώ παρουσία θα έχει η Volvo Βελμάρ.

Την επιμέλεια της οργάνωσης έχει το Beyond Group και μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τις ανάγκες του Γ.Σ Δωδεκάνησος στο μπάσκετ με αμαξίδιο.

Πληροφορίες: 6945208530