Παίρνει Κοντογιάννη, μιλάει με Μακαρούνα ο Ευκλής

Τον τερματοφύλακα του Νηρέα, Παναγιώτη Κοντογιάννη, θα αποκτήσει ο Ευκλής, με τον οποίο έχει έρθει ήδη σε συμφωνία και απομένει μόνο το τυπικό της υπόθεσης για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο 36χρονος πορτιέρο αναμένεται να βοηθήσει με την εμπειρία του την ομάδα της Σορωνής στο νέο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας, από μια θέση που θεωρείται νευραλγική, και στην οποία τη διάδα συμπληρώνει ο Μαριέττος.

Το τυπικά απομένουν για να ενσωματωθεί με τους «πράσινους» και ο Τάσος Παπακωνσταντίνου, καθώς περιμένει να πάρει την ελευθέρα του από τον Κλεάνθη,  στον οποίο ανήκει.

Επίσης οι επαφές με νέους μεταγραφικούς στόχους συνεχίζονται, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον για τον αμυντικό του Απόλλωνα Απολλώνων, Μιχάλη Μακαρούνα. Η περίπτωση αυτή βρίσκεται σε καλό δρόμο κι αναμένεται να έχει θετική κατάληξη.

Στο μεταξύ, γίνετια προσπάθεια από πλευράς διοίκησης, να παραμείνει στην ομάδα ο αμυντικός μέσος, Κώστας Παπανικολάου. Η συμβολή του στην καλή πορεία των «πρασίνων» την προηγούμενη περίοδο ήταν σηματική και η παραμονή του θεωρείται επιβεβλημένη.

Ο προπονητής του Ευκλή, Γιώργος Ξύπας, έχει ακόμη εισηγηθεί και για την απόκτηση δύο- τριών περιπτώσεων παικτών, που βρίσκονατι σε διερευνητικό στάδιο.

Τα φιλικά προετοιμασίας
Για τις 27 Αυγούστου έχει προσδιοριστεί η έναρξη της προετοιμασίας του Ευκλή, όμως ο Γιώργος Ξύπας από την προσεχή Δευτέρα (16/7) θα ξεκινήσει προπονήσεις σε 10 περίπου ποδοσφαιριστές της εφηβικής ομάδας, εφτά εκ των οποίων θα προωθηθούν στην ανδρική.

Σκοπός της ειδικής προετοιμασίας αυτής, είναι να μπορέσει να προετοιμάσει τα παιδιά αυτά, ώστε να μεταβούν στην πρώτη ομάδα πιο ομαλά.

Στο μεταξύ ο τεχνικός των «πρασίνων» έχει κλείσει μέχρι τώρα έξι φιλικά παιχνίδια για την περίοδο της προετοιμασίας και αναζητά ακόμη δύο αντιπάλους για δύο συγκεκριμένες ημερομηνίες, στις 8 και 12 Σεπτεμβρίου.

Το μέχρι στιγμής πρόγραμμα των φιλικών:

8/9  αναζητείται αντίπαλος
12/9  αναζητείται αντίπαλος
15/9 με Δήμητρα
16/9 τουρνουά Φανών

19/9 με Αναγέννηση Εμπ.
22/9 με Δαμάγητο
26/9 με Εθνικό
29/9 με Ασπίδα Σ.