«Ερυθρόλευκοι» οι Γαϊτάνος και Μπάρτζος

Η Διοίκηση του ΑΕΡΑ έπιασε για τα καλά… δουλειά προκειμένου να επανδρώσει κατά τον καλύτερο τρόπο το ρόστερ της ομάδας.

Χθες μάλιστα ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου μέσου Στέργου Γαϊτάνου ο οποίος την περυσινή περίοδο είχε με τη φανέλα της ομάδας της Λίνδου 31 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και 4 γκολ. 

Η ανακοίνωση του ΑΕΡΑ αναφέρει:  
«Το Δ.Σ. της Α.Ε.Ρ.Α. ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Στέργου Γαϊτάνου. Τον καλωσορίζουμε στο σύλλογο και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες».

Στο ίδιο μήκος κύματος μάλιστα, ο Κλεόβουλος θέλησε να ευχαριστήσει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος πρόσφερε πολλά στην ομάδα της Λίνδου. 

«To Δ.Σ. του Κλεόβουλου Λίνδου ανακοινώνει ότι ο Γαϊτάνος Στέργος δεν θα αγωνίζεται πια με τα χρώματα της ομάδας μας.

Όπως συμβαίνει με τα όποια ωραία πράγματα σε αυτή τη ζωή, έτσι και οι ποδοσφαιριστές ολοκληρώνουν τον κύκλο τους στις ομάδες στις οποίες αγωνίζονται και το θετικό που μένει πέρα των όμορφων ποδοσφαιρικών στιγμών, είναι η ευκαιρία τους να δημιουργούν με το πέρασμα του χρόνου κοινωνικές σχέσεις φιλίες, έτσι έγινε και με τον Στέργο, στον οποίο ευχόμαστε υγεία ευτυχία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΡΤΖΟ 
Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό, ο ΑΕΡΑ συμφώνησε και με τον αριστερό οπισθοφύλακα Νίκο Μπάρτζο. Ο 34χρονος αμυντικός ξεκίνησε πέρυσι να αγωνίζεται με τον Ηρακλή Μαριτσών, έχοντας μάλιστα με τη φανέλα του 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας.

Ακολούθησαν ακόμα 13 συμμετοχές με τη φανέλα του Εθνικού Αρχίπολης στο πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας.. Για την περίπτωση αυτή απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις από τον ΑΕΡΑ. 

ΤΕΛΟΣ Ο ΔΑΝΑΣ 
Παρελθόν από τον ΑΕΡΑ μετά από μεγάλη προσφορά, αποτελεί ο Γιώργος Δανάς για τον οποίο η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Το Δ.Σ. της Α.Ε.Ρ.Α. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Δανά. Αισθανόμαστε την ανάγκη να τον ευχαριστήσουμε για τη μακροχρόνια προσφορά του στον σύλλογο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία με υγεία».

Ο ίδιος ο Γιώργος Δανάς με δηλώσεις του, θέλησε με τη σειρά του να ευχαριστήσει όλους με όσους συνεργάσθηκε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την προηγούμενη Διοίκηση για τη συνεργασία που είχαμε και προσωπικά ξεχωριστά τον κ. Αντώνογλου.

Επίσης τον Γιώργο Κοιλιά, τους συμπαίκτες μου που συνεργάσθηκα, και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας.  Άφησα τελευταίο έναν άνθρωπο που εκτιμώ όσο λίγους στο ποδόσφαιρο μετά από τόσα χρόνια θητείας, τον κύριο Βαγγέλη Χοσάδα, ο οποίος είναι άνθρωπος με Α κεφαλαίο, με τεράστιες γνώσεις και ακούραστος εργάτης της ομάδας.

Εύχομαι στη νέα διοίκηση τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές να εκπληρώσουν τους στόχους τους, που έχουν θέσει για τη νέα σεζόν, να είναι υγιείς και να έχουν πολλές επιτυχίες. Σίγουρα η ομάδα της ΑΕΡΑ θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, καθώς το κλίμα που υπάρχει στα συγκεκριμένα αποδυτήρια είναι απίστευτο».