Έχασε τον καλό, ρέφαρε με καλύτερο ο Κλεάνθης!

Η κάθε μεταγραφική περίοδος έχει τα απρόοπτά της και η χθεσινή μέρα της φετινής επιφύλαξε στους ανθρώπους του Κλεάνθη τόσο τα αρνητικά, όσο και τα θετικά. 

 Όταν οι Παραδεισιώτες ανακοίνωναν, στο τέλος Ιουνίου, την απόκτηση του βορειοελλαδίτη επιθετικού Δημήτρη Καραμουκίδη, προφανώς δεν περνούσε από το μυαλό τους πως λίγες μέρες αργότερα, η μεταγραφή θα «ναυαγούσε» απροσδόκητα. 

Ο 24χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ Κουφαλίων ενημέρωσε για την αδυναμία του να έρθει στη Ρόδο, επικαλούμενος ένα ξαφνικό και σοβαρό πρόβλημα οικογενειακής φύσεως, το οποίο τον υποχρεώνει να μείνει στη Θεσσαλονίκη. 

Θέλοντας και μη λοιπόν, η διοίκηση και ο προπονητής Ανδρέας Σταύρου αναγκάζονται να ξαναβγούν στην αγορά προς απόκτηση επιθετικού. Κι αν η απώλεια του Καραμουκίδη τους στενοχώρησε, ήταν μόνο για λίγο, καθώς τα χαμόγελα επανήλθαν χάρη σε μία καλή είδηση από τις Σέρρες. 

Ως ποδοσφαιριστής του Κλεάνθη θα πρέπει να λογίζεται από χθες ο Γρηγόρης Ρούμπος. 
Ο γεννημένος στις 12 Ιουλίου του 1982 πολυσύνθετος μέσος έχει πλούσιες παραστάσεις από τα εθνικά πρωταθλήματα, καθώς στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα του Πανσερραϊκού,  ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας για λογαριασμό του Απόλλωνα Παραλιμνίου. 

Ο Ρούμπος έρχεται στο νησί στο πλαίσιο των επαγγελματικών υποχρεώσεών του, οι Παραδεισιώτες το έμαθαν, δεν έχασαν χρόνο και τον «έκλεισαν» με συνοπτικές διαδικασίες.