Ποδοσφαιρικό καμπ στο Οικονομίδειο

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, ο Ιάλυσος φιλοξενεί μία από τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις για παιδιά, το «Athletic Football Summer Camp».

Πρόκειται για ένα καλοκαιρινό Ποσοσφαιρικό Καμπ, στο οποίο συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια από όλο το νησί της Ρόδου, ηλικίας 4 έως 16 ετών.

Τα παιδιά αυτά έχουν την ευκαιρία να μάθουν την αληθινή σημασία του αθλητισμού, όπως και τον τρόπο ζωής, τη νοοτροπία και τις απαιτήσεις ενός επαγγελματία αθλητή.

Ο Ιάλυσος στηρίζει και επενδύει στην προσπάθεια αυτή και για 2η συνεχόμενη χρονιά έχει το "σπίτι" του ανοιχτό για όλους τους μικρούς ποδοσφαιρόφιλους!

Όλα τα παιδιά προπονούνται (ειδικά και στοχευμένα) στις εγκαταστάσεις του Οικονομίδειου από ιδιαίτερα εξειδικευμένη ομάδα, λαμβάνουν μέρος σε εργομετρικά τεστ και συμμετέχουν σε δίαφορες δραστηριότητες εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής μεθόδου διδασκαλίας για τη διατροφή, προσφέρονται στα παιδιά για όλη τη διάρκεια του Camp, φρέσκα γαλακτοκομικά προϊόντα και χυμοί φρούτων από τον χρυσό χορηγό της ομάδας Απλώς, Aplos και την ΒΑΠ Π. Κουγιός /VAP P. Kougios.