Στον Διαγόρα και ο Κρητικός

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής κρίθηκε αναγκαίος για τη φετινή πορεία του Διαγόρα προς την κατάκτηση του τίτλου και αποκτήθηκε.

Ο λόγος για τον 25χρονο Γιώργο Κρητικό, ο οποίος αφού έμεινε ελεύθερος από τον Εθνικό, συζήτησε με τον Διαγόρα το ενδεχόμενο ένταξής του στο ρόστερ της ομάδας.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν, ο ποδοσφαιριστής ντύθηκε ουσιαστικά στα «κυανέρυθρα» κι αυτό που απομένει, είναι μόνο οι ανακοινώσεις.

Ο Γιώργος Κρητικός ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ρότσα και μεταπήδησε στο Χαϊδάρι, με το οποίο αγωνίσθηκε σε Γ΄ και Δ΄ Εθνική. Ακολούθησε στη συνέχεια μια πορεία φορώντας τη φανέλα του Ρουφ, του Ατρόμητου Πειραιά του Ιωνικού και πέρυσι αγωνίσθηκε στον Εθνικό, απ’ όπου πριν λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος, για να ενταχθεί πολύ γρήγορα στα 26 του στο ρόστερ του Διαγόρα.

ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΙΚΑΛΙΑ
Ο «γηραιός» μετά τη φυγή του Στεφανάκου, έψαχνε εναγωνίως να βρει γκολκίπερ στις ικανότητες του. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο Διαγόρας  βρίσκεται σε επαφές με τον 32χρονο γκολκίπερ Γιώργο Σικαλιά που ήταν κι αυτός πέρυσι στο ρόστερ του Εθνικού.

Ο Σικαλιάς πέρασε από Κορωπί, ΠΑΣ Γιάννενα, Πανθρακικό, Ηρακλή Ψ., ΑΕ Λάρισας, ΑΟ Χανίων, Τρίκαλα , Καραϊσκάκη, Δόξα Δράμας και πέρυσι αγωνίσθηκε με τα χρώματα του Εθνικού. Οι δύο πλευρές σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, είναι πολύ κοντά στο κλείσιμο της συμφωνίας.