Ευκαιρία στους νεαρούς παίκτες από τον Ορφέα

Πιστός στη φιλοσοφία που τον διακρίνει τα τελευταία χρόνια, παραμένει ο Ορφέας, που τη νέα αγωνιστική περίοδο θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Σκοπός της διοίκησης και του προπονητή, είναι η αξιοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας, δίνοντάς τους ευκαιρίες για να αναδείξουν το ταλέντο τους, αν και οι συνθήκες λόγω της κατηγορίας δεν θα είναι και τόσο εύκολες.

Ωστόσο αυτό δεν πτοεί τους «Ορφεΐτες», που έχουν σε  δεύτερη μοίρα τις συνέπειες μιας παράτολμης τέτοιας ενέργειας. Με βάση λοιπόν αυτό το σκεπτικό, η διοίκηση του Ορφέα, ανακοίνωσε την παραμονή οκτώ νεαρών παικτών στο δυναμικό της ομάδας.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας και ο προπονητής Γρηγόρης Σαρρής, πιστοί στη φιλοσοφία τους τα τελευταία χρόνια, ενημερώνουν το φίλαθλο κόσμο ότι η ομάδα θα συνεχίσει να δίνει ευκαιρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει στο έμψυχο δυναμικό της, προκειμένου να αναδείξουν το ταλέντο τους, παρά τις αυξημένες και απαιτητικές υποχρεώσεις του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.

Ενεργά μέλη του έμψυχου δυναμικού μας στη σεζόν 2018-2019 παραμένουν οι Ανδρέας – Πανορμίτης Κουτσούκος, Γιώργος Τσαγγάρης, Αντρέ Τσόπελας, Μιχάλης Λεντής, Παναγιώτης Μαχραμάς, Sovaldo Milo, Marios Hasa και Άρης Κωσταδήμας».

Να σημειωθεί πως ο Ορφέας είναι η μόνη ομάδα από αυτές που κέρδισαν την άνοδό τους στην Α’ κατηγορία και θα αγωνισθούν σ’ αυτήν, αν και προέρχεται από συνοικιακή περιοχή με λιγοστό κόσμο στο πλευρό του και με μηδαμινή οικονομική στήριξη, σε αντίθεση με τις άλλες ομάδες που δε δήλωσαν συμμετοχή κι έχουν από πίσω τους ένα ολόκληρο χωριό να τις στηρίζει.

Οι άνθρωποι της ομάδας της πόλης της Ρόδου, ωστόσο καταφέρνουν μέσα από την ενέργεια που τους διακρίνει, να βρίσκουν πόρους και να διατηρούν την ομάδα του αξιοπρεπέστατα σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται.

Στις 29 Ιουλίου η προετοιμασία
Στο μεταξύ η έναρξη της προετοιμασίας του Ορφέα έχει προγραμματισθεί για την Κυριακή 29 Ιουλίου, ενώ δύο μέρες νωρίτερα (27/7), θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ διοίκησης, προπονητή και παικτών, στα γραφεία του συλλόγου, για να δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες για το διάστημα της προετοιμασίας.