Με την όρεξη δύο νέων ο Ηρακλής Μαριτσών

Έτοιμος να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του διοικητικού συμβουλίου του, αξιοποιώντας την είσοδο δύο νέων μελών, είναι ο Ηρακλής Μαριτσών.

 Προκειμένου να ενισχύσει το σχήμα του και στο πλαίσιο της προσπάθειάς του «προετοιμάσει» νέα γενιά παραγόντων για το μέλλον, ο πρόεδρος Μανώλης Παπαδημήτρης θα υποδεχθεί, ως καινούργιους συνεργάτες, τους Μανώλη Κασανή και Μπάμπη Κανδίνου, οι οποίοι αναμένεται να τοποθετηθούν σε νευραλγικές θέσεις.

Στο ψάξιμο για τερματοφύλακα

Ως μία υπόθεση που έχει αρχίσει να ξεφεύγει από τον έλεγχό τους και να απομακρύνεται, βλέπουν πλέον οι Μαριτσενοί την απόκτηση του Γιώργου Κουμέντου. Παρότι συμφώνησε να φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή, ο 23χρονος τερματοφύλακας δεν μπορεί να αποδεσμευτεί από τη Ρόδο και δεν θα μπορεί, τουλάχιστον μέχρι να πληρώσουν τα «ελάφια» το βαρύ χρηματικό πρόστιμο που τους επιβλήθηκε από την ΕΠΟ.

Θέλοντας και μη, ο προπονητής Κώστας Πάττας και η διοίκηση οφείλουν να στραφούν προς άλλες λύσεις, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχουν εντοπίσει μία ενδιαφέρουσα περίπτωση νεαρού γκολκίπερ.   

Χαμογελούν, καθώς ο κόσμος στηρίζει

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» αισθάνονται την ανάγκη να απευθύνουν, οι παράγοντες του Ηρακλή, στους αμέτρητους φιλάθλους που έχουν επισκεφθεί και θα συνεχίσουν να επισκέπτονται, το στέκι του συλλόγου, το οποίο λειτουργεί καθημερινά έξω από το γήπεδο των Μαριτσών.

Οι «ροπαλοφόροι» είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι από τη στήριξη που τους προσφέρει ο κόσμος απλόχερα και είναι βέβαιοι πως η ομάδα θα ανταποδώσει, με το καλό ποδόσφαιρο που θα παίξει και τις χαρές που θα δώσει. Επιπλέον, ευχαριστούν θερμά την εταιρεία ΒΑΠ Κουγιός, η οποία παραμένει στο πλευρό τους, προσφέροντας σημαντικά.

Το στέκι θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και τις 3 Αυγούστου, οπότε και θα μεταφερθεί στο προαύλιο της Ιεράς Μονής Σωτήρος. Θα χαρίσει δε στον κόσμο αρκετές ακόμα μουσικές βραδιές, σαν κι αυτή που διοργάνωσε ο σύλλογος την προηγούμενη Παρασκευή.