Άρης Αρχαγγέλου: Αμφιβολία ημίχρονο, Κρεκούκιας τελικό!

Μία σπουδαία ανανέωση συνεργασίας, η οποία κάλλιστα μπορεί να λογιστεί ως «μεταγραφή», κατάφερε η διοίκηση του Άρη. Παρότι είχε προτάσεις ακόμα και από ομάδες εθνικών κατηγοριών εκτός Ρόδου, ο Νίκος Κρεκούκιας αποφάσισε να παραμείνει κάτοικος Αρχαγγέλου, δίνοντας χαρά στους φίλους των «κιτρινόμαυρων».

Ο 19χρονος ταλαντούχος μεσοεπιθετικός «έλαμψε» στο περασμένο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries και η διοίκηση, με τον προπονητή Γιώργο Σάββενα, περιμένουν τα ακόμα καλύτερα τη νέα σεζόν. «Είμαστε χαρούμενοι που θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας μας ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του περσινού πρωταθλήματος.

Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τη φανέλα του Άρη», υπογραμμίζει ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του, μέσα από την οποία κάνει γνωστή και την παραμονή επτά νέων παιδιών που προέρχονται από τα «σπλάχνα» του.
  Πρόκειται για τους Γιώργο Γιακουμάκη, Σάββα Μπαρμπαντώνη, Τάσο Μαγιόγλου, Αποστόλη Θοδωρή, Γιώργο Ζουρπά, Σάββα Χαρτερό και Νίκο Σφυριαλλά.
 

Πρόβλημα με Πομπού  
 Παρότι ήταν από τους πρώτους που έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του Άρη, μόνο βέβαιο δεν είναι πως  ο Παναγιώτης Πομπού θα συνεχίσει στην ομάδα του Αρχαγγέλου.
Το μήνυμα αποχώρησης ήρθε μέσω ανάρτησης σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, με τους παράγοντες του σωματείου να καταβάλλουν προσπάθεια να λυθεί η όποια παρεξήγηση και ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει.