Το 6ο Summer Paradise Lindos είναι γεγονός

Μετά από 5 επιτυχημένα καλοκαίρια ζωής, η επιτυχημένη συνταγή του άλλοτε beach party ξεκινήματος, το προϊόν από πέρσι ήδη έχει μπει σε τροχιά αναβάθμισης τόσο με πολύ καλές επιλογές από International lineup, όσο κι από οπτικό-ακουστικά δεδομένα που παραπέμπουν σε φεστιβάλ κι όχι ένα event πάνω απλά στην άμμο!

Με νέο look, νέο logo το Summer Paradise Festival επιστρέφει στον αγαπημένο του χώρο, στην παραλία της Λίνδου και φέρνει On stage διάσημα αστέρια της global DJing σκηνής όπως οι:

Sunnery James & Ryan Marciano / Nick Martin

Με τους εξίσου σημαντικούς και πολυαγαπημένους Έλληνες, Agent Greg, Dino MFU, Xenia Ghali, Kostas X και τον Σέρβο, Mr. Hugo.

Η λέξη οργάνωση ακολουθεί κι είναι αυτή που αλλάζει τα πάντα!

Με γνώμονα την αξιοποίηση του φεστιβάλ και την διαρκώς αναπτυσσόμενη παρουσία του τα επόμενα χρόνια, η οργανωτική ομάδα μεγάλωσε και δημιουργεί κατάλληλες προδιαγραφές για «τουριστική» αξιοποίηση και διεθνείς συμμαχίες.

Για τον λόγο αυτό, έχουν ήδη ενημερωθεί οι τοπικοί φορείς του νησιού και οι τουριστικοί αντιπρόσωποι, ενώ μεγάλοι Tour Operators του εξωτερικού έχουν δεχθεί να συζητήσουν την αποκλειστική συνεργασία τους με ειδικά πακέτα φιλοξενίας/εισιτηρίων από του χρόνου!

Παράλληλα digital marketing εταιρία των Αθηνών, έχει αναλάβει την φετινή καμπάνια και η διαφορά στην επικοινωνία, τα videos, το υλικό δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν! Label’s management από διεθνείς δισκογραφικές εταιρίες θα είναι στο νησί για να βολιδοσκοπήσουν μελλοντικές «συμμαχικές» ενέργειες!

Επιπλέον, η καλύτερη νεανική τηλεόραση της Ελλάδας, το RISE TV θα είναι στη Λίνδο για να μεταδώσει μέσα από τις οθόνες του το μεγαλύτερο φεστιβάλ της Ρόδου και να μεταφέρει με στυλ και ενέργεια τις εμπειρίες τους από την ημέρα και την νύχτα παραμονής τους στη γραφική Λίνδο!

Τέλος για 2η συνεχόμενη χρονιά το φεστιβάλ θα μεταδοθεί σε livestreaming μετάδοση μέσα από την επίσημη σελίδα του στο facebook και σε αναμετάδοση από το RISE TV!

Summer Paradise Lindos

14 Ιουλίου

Κεντρική Παραλία Λίνδου

Πληρφορίες- ρεζερβε : Πάνος Χούλης 6940757410

Οι πόρτες ανοίγουν : 22:00

Τιμή εισιτηρίου: 15€