Το σκέφτονται στον ΔΙ.Α. για το Κύπελλο Ελλάδος

Προβληματισμένους και διστακτικούς βρήκε τους ανθρώπους του ΔΙ.Α. και κυρίως, τον προπονητή Γιάννη Μανούσογλου, η ανακοίνωση της προκήρυξης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η νέα διοργάνωση δεν τους αφήνει αδιάφορους, καθώς τη βλέπουν σαν μία μεγάλη και όμορφη πρόκληση, ταυτόχρονα όμως δεν μπορούν να μη λάβουν υπόψη τους την πιθανότητα μία συμμετοχή της ομάδας να βλάψει την προσπάθειά της να υλοποιήσει τον απόλυτο στόχο που έχει τεθεί ενόψει της νέας σεζόν και που δεν είναι άλλος από την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες, μέσω της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.

Οι παράγοντες του σωματείου θα συναντηθούν, εντός των ημερών, με τον Γιάννη Μανούσογλου προκειμένου να αναλύσουν από κοινού τα δεδομένα και να αποφασίσουν με γνώμονα το πραγματικό συμφέρον της ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση, δεν θα είναι έκπληξη αν στις 31 Ιουλίου, οπότε και εκπνέει η σχετική προθεσμία, η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ δεν έχει στη διάθεσή της τη δήλωση συμμετοχής του κυπελλούχου Δωδεκανήσου.

Ψάχνει για δυνατά φιλικά
Στο τέλος Ιουλίου θα αρχίσουν να προετοιμάζονται οι ποδοσφαιριστές του ΔΙ.Α. για τις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Με δεδομένο πως οι στόχοι είναι υψηλοί και οι επιλογές στην Κω εξαιρετικά περιορισμένες,  ο Γιάννης Μανούσογλου προσπαθεί να προγραμματίσει μία σειρά δυνατών φιλικών αγώνων που θα δώσει η ομάδα του τόσο ως φιλοξενούμενη στη Ρόδο, τόσο και ως οικοδέσποινα στη βάση της.