Ανακοίνωσε Κοντογιάννη ο Ευκλής

Την απόκτηση του τερματοφύλακα, Παναγιώτη Κοντογιάννη ανακοίνωσε χθες η ομάδα του Ευκλή, που μαζί με τον Μαριέττο θα αποτελέσουν τις δύο επιλογές του Γιώργου Ξύπα στη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Ο 36χρονος πορτιέρο αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο Νηρέα, με τον οποίο έλυσε τη συνεργασία του και μεταπήδησε στην ομάδα της Σορωνής.

Επίσης, η διοίκηση του Ευκλή ανακοίνωσε και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κώστα Σιαναβέλη, ενώ προωθήθηκε από το εφηβικό τμήμα, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο ένας από τους εφτά που έχει στα υπ’ όψιν του, ο τεχνικός των «πρασίνων».

Η ανακοίνωση του Ευκλή για τους τρεις παραπάνω:
«Ο ΑΕΣ Ευκλής Σορωνής ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Κοντογιάννη.

Επίσης την ανανέωση με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Σιαναβέλη και την προώθηση από το εφηβικό τμήμα, του ποδοσφαιριστή Παπακωνσταντίνου Γεωργίου.
Τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».
Η διοίκηση του Ευκλή θέλει να τελειώνει και με το θέμα της ανανέωσης του Κώστα Παπανικολάου, για ξέρει αν θα πρέπει να κινηθεί για την εξεύρεση εναλλακτικής λύσης, σε περίπτωση που δεν υπάρξει θετική κατάλληξη.

Πάντως ο Γιώργος Ξύπας, ό,τι και να γίνει, την προσεχή Δευτέρα ξεκινάει προπονήσεις με καμιά 10ριά παίκτες της εφηβικής ομάδας (7 γεννηθέντες του 2002 και μερικούς του 2003), προκειμένου να τους προετοιμάσου να ετοιμαστούν για να ενσωματωθούν με την πρώτη ομάδα, οι εφτά πρώτοι τουλάχιστον.