Διαγόρας: Διήμερη επίσκεψη Παντέλη

Ανεβασμένος  δείχνει ο μεταγραφικός πυρετός στον Διαγόρα, ο οποίος ανακοινώνει σιγά σιγά τις συμφωνίες που έχουν γίνει με τους παίκτες που επιθυμεί  να κρατήσει στην ομάδα, για να δημιουργήσει το σύνολο που θέλει και να «χτυπήσει» το φετινό πρωτάθλημα.  Μετά τον Αντώνη Γιόνδη, ο «γηραιός» ανακοίνωσε χθες και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Καρπαθάκη.

 «Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της  με τον Ροδίτη ποδοσφαιριστή Γιάννη Καρπαθάκη για ακόμη ένα χρόνο.
Του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία».

Στο μεταξύ αναμένεται στη Ρόδο το Σαββατοκύριακο ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Παντέλης, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Κώστα Χρυσοχοΐδη και τους διοικούντες, συζητώντας θέματα που άπτονται της ομάδας  και των μεταγραφών.  Σε ό,τι αφορά τους μεταγραφικούς στόχους, ο Διαγόρας θέλει να θωρακίσει κατά τον καλύτερο τρόπο τα γκολπόστ του.

Αυτός είναι ο λόγος που αναζητεί ένα έμπειρο τερματοφύλακα. Ένας από αυτούς στον οποίο έκανε πρόταση και περιμένει απάντηση, είναι ο 32χρονος Γιώργος Σικαλιάς ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι στον Εθνικό.  Το καλό για τον Διαγόρα, είναι πως έχει στα χέρια του κι άλλες εναλλακτικές λύσεις, τις οποίες θα χρησιμοποιήσει στην περίπτωση που δεν ευοδωθεί ο… στόχος.

ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΑΛΛΑ…ΦΕΥΓΕΙ Ο ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ
Στο μεταξύ μπορεί μετά από δυο συναντήσεις να συμφώνησε να μείνει ο Τάσος Κιοσέογλου στον Διαγόρα, κάτι που αποτελούσε και εισήγηση του Νίκου Παντέλη, αλλά η υπόθεση δεν εξελίχθηκε θετικά.  Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η συμφωνία άλλαξε κι ο ποδοσφαιριστής στην τελευταία συνάντηση δεν τη δέχτηκε. Έτσι θα περιμένει να πάρει την ελευθέρα του και να αναχωρήσει από το νησί μας.