Ορφέας: Σάββατο μαζεύονται,  Δευτέρα ξεκινούν

Ανακοινώθηκε κι επίσημα από τη διοίκηση του Ορφέα η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας ενόψει του νέου πρωταθλήμτος της Α’ κατηγορίας.

Συγκεκριμένα θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 30 Ιουλίου στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, ενώ δύο μέρες νωρίτερα, 28 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση του συλλόγου όπου θα γίνει η γνωριμία μεταξύ διοίκησης, προπονητή και ποδοσφαιριστών, ενώ θα δοθούν και οι πρώτες οδηγίες.

Επίσης έχουν κλεισθεί και έξι φιλικά παιχνίδια για το διάστημα της προετοιμασίας, με το πρώτο να δίνεται στις 4 Αυγούστου με αντίπαλο τους Ατρόμητους. Η ανακοίνωση του Ορφέα για τα παραπάνω θέματα:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας και ο προπονητής Γρηγόρης Σαρρής ενημερώνουν ότι η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 30 Ιουλίου.

Το Σάββατο 28 Ιουλίου στις 19:00 στα γραφεία του συλλόγου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να ενημερωθούν για το πρόγραμμα της προετοιμασίας. Για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της, η ομάδα μας έχει προγραμματίσει έξι φιλικές αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα: Στις 4/8 με Ατρόμητους Ρόδου. Στις 11/8 με Α.Ε. Κατταβιάς. Στις 13/8 με Κλεάνθη Παραδεισίου.

Στις 18/8 με Απόλλωνα Καλυθιών. Στις 25/8 με Διαγόρα Βατίου. Την 1/9 με Διγενή Κοσκινού. Τα γήπεδα και οι έδρες των φιλικών αναμετρήσεων θα ανακοινωθούν προσεχώς».