Ένας slam dunker στο 12Hoops της Ρόδου!

Ένας slam dunker στο 12Hoops της Ρόδου!

Ένας slam dunker στο 12Hoops της Ρόδου!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 218 ΦΟΡΕΣ

Και ο Γιώργος Τσαλμπούρης ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του Γιάννη Γεωργαλλή να παρευρεθεί στο τουρνουά 3on3

Ο νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων του All Star Game 2018, Γιώργος Τσαλμπούρης, θα είναι παρών στο 12Hoops Basketball Tournament, που θα διεξαχθεί στις 20-22 Ιουλίου, στο Μαντράκι (χώρος πάρκινγκ Ευαγγελισμού).

Ο «πύργος» του Κολοσσού H Hotels, που ήρθε στη Ρόδο για έξι μήνες δανεικός από την ΑΕΚ, δεν μπορούσε να πει «όχι» στην πρόσκληση που δέχθηκε από τον Γιάννη Γεωργαλλή και θα στηρίξει το πρώτο αυτό εγχείρημα του πρώην συμπαίκτη του, που γίνεται με τη συνεργασία του ΑΟ Κολοσσός και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο 22χρονος σέντερ της «βασίλισσας», με παραστάσεις και από το κολλεγιακό πρωτάθλημα της Αμερικής με τη φανέλα του Iowa State, συμπληρώνει την τετράδα των επίσημων προσκεκλημένων, καθώς έχουν ήδη ανακοινωθεί οι παρουσίες των Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Άγγελου Τσάμη και Βασίλη Τολιόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία εγγραφών λήγει στις 18 Ιουλίου. Δηλώσεις συμμετοχής συμπληρώνονται καθημερινά (εκτός Σ/Κ) από τις δέκα το πρωί έως τις δύο το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΑΕ Κολοσσός στην Πλατεία Βρούχου (τηλ. επικ. 22410 22261) και από τις πέντε το απόγευμα έως τις εννιά το βράδυ στα γραφεία του ερασιτέχνη Κολοσσού στην οδό Βύρωνος (τηλ. επικ. 22410 22665).

Παρέχεται επίσης η δυνατότητα εγγραφής online στη διεύθυνση https://play.fiba3x3.com/events/7c6ad165-57d4-4b7d-9177-f9161811c4e9.

Πέραν των αγώνων 3Χ3 στις οχτώ ηλικιακές κατηγορίες που έχουν οριστεί, θα πραγματοποιηθούν και διαγωνισμοί τριπόντων και ελευθέρων βολών.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα