Μένει ο βασικός κορμός στον Ιάλυσο

Στον Ιάλυσο η κατάσταση ενίσχυσης της ομάδας, προχωράει αργά αλλά σταθερά. Υπάρχει εξέταση σε όλες τις περιπτώσεις και της παραμικρής λεπτομέρειας από πλευράς Διοίκησης του Μιχάλη Χατζηνικήτα.

Υπάρχει συσπείρωση από την πλευρά των παραγόντων και πιστεύεται πως… κάτι καλό θα δημιουργηθεί και φέτος στον Ιάλυσο.

 Όλος ο κόσμος περιμένει την ανανέωση της συνεργασίας με τους έμπειρους παίκτες του… κορμού, για τον οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν, πως  όλα τα στελέχη του τελικά θα μείνουν στην ομάδα και θα την βοηθήσουν στην επίτευξη του φετινού στόχου.

Ουσιαστικά υπάρχουν ακόμα τουλάχιστον έξι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν ήδη συζητήσει με τη Διοίκηση του Ιάλυσου για την ανανέωση της συνεργασίας  τους  και τυπικά απομένουν οι ανακοινώσεις, για να κλείσει ουσιαστικά το θέμα τους. 

Ουσιαστικά πρόκειται για τους Γιώργο Δελαπόρτα, Βαγγέλη Ρεκλείτη, Απόστολο Ανδρούτσο, Κώστα Τσούπρο, Ρόλαντ Κόλα, Δημήτρη Σταυλά,  τους οποίους τις επόμενες μέρες, πρόκειται να ανακοινώσει η Διοίκηση της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά τον Δελαπόρτα έγινε γνωστό, πως δέχεται προτάσεις κι από άλλες ομάδες άλλων κατηγοριών, αλλά δεν θα αφήσει τον Ιάλυσο σε καμία περίπτωση για πολλούς λόγους.   

Σε ό,τι αφορά τον Λούκα Φαβάλι, βρίσκεται στην Αργεντινή κοντά στην οικογένεια του κατ’ απαίτηση των παιδιών του και παρά το «πρέσσινγκ» του Διαγόρα.  Παρελθόν από το ρόστερ του Ιάλυσου, βέβαια αποτελεί πλέον και ο Δήμας, ο οποίος σημειωτέον είχε καλό πρωτάθλημα πέρυσι με τον Ιάλυσο.

Οι ανακοινώσεις συνεπώς είναι ζήτημα ημερών, ενώ οι προσπάθειες ενίσχυσης σε θέσεις που υποδείχτηκαν από τον Μάρκο  Στεφανίδη συνεχίζονται.