«Φορτσάρει» και τελειώνει ο Άρης

«Φορτσάρει» και τελειώνει ο Άρης

«Φορτσάρει» και τελειώνει ο Άρης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 213 ΦΟΡΕΣ

Στην τελική ευθεία μπήκαν τα μεταγραφικά των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι συμφώνησαν με τον αμυντικό Παναγιώτη Καλοπήτα και τον τερματοφύλακα Γιάννη Μουστάκα

Πλήρη αναμένεται να βρει τον Άρη η έναρξη της προετοιμασίας του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς τα μεταγραφικά του έχουν μπει στην τελική ευθεία τους και μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας οι όποιες απορίες θα αφορούν μόνο σε τυχόν εκπλήξεις.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν συμφωνήσει με τον νεαρό τερματοφύλακα Γιάννη Μουστάκα, ο οποίος αγωνίστηκε στο ξεκίνημα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου σε ομάδα της Κύπρου, στη συνέχεια στο τοπικό πρωτάθλημα του Πειραιά και φέτος θα πλαισιώσει τον Μιχάλη Βαρέλη.

Επιπλέον, παίκτης της ομάδας θα πρέπει να θεωρείται και ο έμπειρος Παναγιώτης Καλοπήτας, ο οποίος παρότι επρόκειτο να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο για λογαριασμό του Κλεάνθη, βρέθηκε αντιμέτωπος με τη δυσκολία να διαχειριστεί τις αποστάσεις, λόγω δουλειάς, για να βρει τελικά στον Άρη την ομάδα, η οποία και τις φιλοδοξίες του καλύπτει, αλλά και την καθημερινότητά του κάνει πιο εύκολη.

Τέλος, οι Αρχαγγελίτες βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του γνωστού μεσοεπιθετικού Τάσου Παλάζη, που πρόσφερε πέρσι τις υπηρεσίες του στον Απόλλωνα Καλυθιών.

Στον αντίποδα, παρελθόν αποτελεί ο αμυντικός Τσελεπίδης, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Κλεόβουλο, καθώς και ο Μάριος Μπαϊρακτάρης. Ο 28χρονος επιθετικός ζήτησε να μείνει ελεύθερος και η διοίκηση του συλλόγου δεν θα του χαλάσει το χατίρι.

Παραμένει ο Διαγόρας Μουστάκας
Ο Διαγόρας Μουστάκας θα συνεχίσει να μεριμνά για την καλή κατάσταση και την εξέλιξη των τερματοφυλάκων του Άρη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο έμπειρος προπονητής τα έχει ήδη βρει με τη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» και θα βρίσκεται στο πλευρό του τεχνικού της ομάδας, Γιώργου Σάββενα, από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!