Στα κυανέρυθρα ο Δημήτρης Παντελίδης

Στα κυανέρυθρα  ο Δημήτρης Παντελίδης

Στα κυανέρυθρα ο Δημήτρης Παντελίδης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 272 ΦΟΡΕΣ

Αρκετά εποικοδομητική η συνάντηση του Νίκου Παντέλη με τον Κώστα Χρυσοχοΐδη και τη διοίκηση του Διαγόρα

Ο ερχομός στο νησί μας του προπονητή του Διαγόρα έστω και για δύο μέρες και η συνάντησή του με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Κώστα Χρυσοχοΐδη, δρομολόγησε εξελίξεις σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά και τον καταρτισμό του ρόστερ για την ερχόμενη περίοδο.

Στη συνάντηση των δύο ανδρών που έγινε σε άριστο κλίμα, συζητήθηκαν θέματα μεταγραφικά, αλλά και την δρομολόγηση εξελίξεων και ανακοινώσεων. Πέρα από αυτό, εκείνο που βγήκε επίσης από την χθεσινή συνάντηση είναι το κλείσιμο ενός ακόμα ποδοσφαιριστή.

-Πρόκειται για τον αρχηγό του Ιωνικού Δημήτρη Παντελίδη, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια είχε «χρεωθεί» το δεξί άκρο της άμυνας της Πειραϊκής ομάδας, παίζοντας εκεί με σημαντική επιτυχία, όντας αναντικατάστατος. Ο 28χρονος αρχηγός του Ιωνικού, υπενθυμίζεται πως είναι γιος του προπονητή Σάββα Παντελίδη, παίζει με επιτυχία και στη θέση του αμυντικού χαφ και έχει αγωνισθεί ακόμα και στον Ατρόμητο Πειραιά.

Επίσης έγινε γνωστό, πως ο Διαγόρας έχει μιλήσει και με τον Γκουντόπουλο της Σπάρτης. Η πρόταση του Διαγόρα έχει κατατεθεί στον ποδοσφαιριστή και αναμένεται η απάντησή του ακόμα και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.
Παράλληλα πρέπει να σημειωθεί πως αναμένεται η απάντηση και του Γιώργου Σικαλιά για την θέση του τερματοφύλακα, ενώ στο κάδρο μπήκαν κι άλλοι γκολκίπερ, προφανώς για την περίπτωση που ο Σικαλιάς απαντήσει αρνητικά.

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ
Η εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική για τον Διαγόρα. Οι ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη συμφωνήσει αναμένεται να βάλουν την υπογραφή τους στις συμφωνίες τους και να ντυθούν στα κυανέρυθρα και επίσημα. Στην Αθήνα αναμένεται να βάλουν υπογραφές δηλαδή, οι έχοντες συμφωνήσει Χρήστος Χατζησάββας, Γιώργος Κρητικός, Γιάννης Μπουρλάκης, Γιώργος Γούλας, Λουάν Σκεντεράϊ και ο Δημήτρης Παντελίδης.

Όλες οι συμφωνίες πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως γίνονται με την προϋπόθεση να μην ξεφύγει ο “γηραιός” από το αρχικό μπάτζετ, που έχει θέσει σαν βάση η Διοίκηση της ομάδας.
Ο Διαγόρας πρέπει να σημειωθεί πως έχει σε εκκρεμότητα ακόμα την απόκτηση ενός τερματοφύλακα (Σικαλιάς η κάποιος άλλος), ενός αμυντικού μέσου και φυσικά ενός επιτελικού, που θα αναλάβει να οργανώνει το παιχνίδι της ομάδας.

ΤΡΕΙΣ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΕΤΣΕΣ
Στην προετοιμασία της ομάδας, για να αξιοποιηθούν και οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα των υποδομών θα συμμετάσχουν οι νεαροί Σαράντης, Κοντός και Ζέεφ ενώ μαζί τους θα βρεθεί και ο πρώην «κυανέρυθρος» Κετσές, ο οποίος έκανε καλό πρωτάθλημα στην Α΄Κατηγορία με τον Διγενή και ο Νίκος Παντέλης θα κρίνει για την παραμονή του στον Διαγόρα .
Στα θετικά της μέχρι τώρα προετοιμασίας πάντως, είναι η μείωση του μέσου όρου ηλικίας της ομάδας κάτι ιδιαίτερα σημαντικό και μάλιστα για ομάδα που θα κάνει φέτος πρωταθλητισμό.

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
Στα θετικά που βγαίνουν τις τελευταίες μέρες από τον Διαγόρα, είναι και το γεγονός της άμεσης συνεννόησης με την Πολιτεία της Διοίκησης του «γηραιού», για την βελτίωση των εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου , οι οποίες μπορούν ακόμα και από την φετινή περίοδο, να αποτελέσουν το εφαλτήριο της πορείας του πρωταθλητισμού που θέλει να ακολουθήσει ο Διαγόρας. Η Διοίκηση βρίσκεται σε διαρκή επαφή με την Πολιτεία από τώρα, για να μπορέσει να προλάβει να κάνει εκεί προπονήσεις, αλλά και να στεγάσει πιθανότατα και τις Ακαδημίες του συλλόγου.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!