Ηρακλής Μαριτσών: Πρόβα «πρώτης» σε δροσερό φόντο

Τη δεύτερη μουσική εκδήλωσή του, η οποία θα κάνει πιο ενδιαφέρουσα και πιο όμορφη τη βραδιά των φίλων του που θα επισκεφθούν το στέκι του έξω από το γήπεδο των Μαριτσών, διοργανώνει απόψε στις 21:00 ο Ηρακλής. 

Τους «ροπαλοφόρους» θα ψυχαγωγήσει με την κιθάρα του και το πλούσιο έντεχνο και λαϊκό ρεπερτόριό του ο καλλιτέχνης Παναγιώτης Σφυράκης, τον οποίο θα απολαύσουν και οι ποδοσφαιριστές, μαζί με τα μέλη της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου, στο πλαίσιο του καθιερωμένου δείπνου που διοργανώνεται λίγες μέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας. Με την ευκαιρία, η διοίκηση ευχαριστεί από καρδιάς τις κυρίες της κοινότητας, οι οποίος ετοιμάζουν, σε καθημερινή βάση, τους μεζέδες που προσφέρονται στο στέκι, όπως και όλους εκείνους που βοηθούν στη λειτουργία του. 


Ο μόνος που θα απουσιάσει είναι ο μέχρι στιγμής… άγνωστος τερματοφύλακας που θα υπερασπίζεται την εστία του Ηρακλή τη νέα σεζόν. Ο πρόεδρος Μανώλης Παπαδημήτρης, οι συνεργάτες του και ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Πάττας, εντείνουν τις προσπάθειές τους και εκτιμούν πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμοι να κλείσουν την τελευταία, μα ιδιαίτερα σημαντική, εκκρεμότητα που αφορά στο έμψυχο δυναμικό.