Ηρακλής Μαριτσών: Πρόβα «πρώτης» σε δροσερό φόντο

Ηρακλής Μαριτσών: Πρόβα «πρώτης» σε δροσερό φόντο

Ηρακλής Μαριτσών: Πρόβα «πρώτης» σε δροσερό φόντο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 352 ΦΟΡΕΣ

Δείπνο παραθέτει απόψε η διοίκηση του Ηρακλή Μαριτσών στους ποδοσφαιριστές και καλεί όλο τον κόσμο να δώσει το “παρών” στο στέκι, προκειμένου να απολαύσει τη μουσική βραδιά που διοργανώνει

Τη δεύτερη μουσική εκδήλωσή του, η οποία θα κάνει πιο ενδιαφέρουσα και πιο όμορφη τη βραδιά των φίλων του που θα επισκεφθούν το στέκι του έξω από το γήπεδο των Μαριτσών, διοργανώνει απόψε στις 21:00 ο Ηρακλής.

Τους «ροπαλοφόρους» θα ψυχαγωγήσει με την κιθάρα του και το πλούσιο έντεχνο και λαϊκό ρεπερτόριό του ο καλλιτέχνης Παναγιώτης Σφυράκης, τον οποίο θα απολαύσουν και οι ποδοσφαιριστές, μαζί με τα μέλη της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου, στο πλαίσιο του καθιερωμένου δείπνου που διοργανώνεται λίγες μέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας. Με την ευκαιρία, η διοίκηση ευχαριστεί από καρδιάς τις κυρίες της κοινότητας, οι οποίος ετοιμάζουν, σε καθημερινή βάση, τους μεζέδες που προσφέρονται στο στέκι, όπως και όλους εκείνους που βοηθούν στη λειτουργία του.


Ο μόνος που θα απουσιάσει είναι ο μέχρι στιγμής… άγνωστος τερματοφύλακας που θα υπερασπίζεται την εστία του Ηρακλή τη νέα σεζόν. Ο πρόεδρος Μανώλης Παπαδημήτρης, οι συνεργάτες του και ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Πάττας, εντείνουν τις προσπάθειές τους και εκτιμούν πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμοι να κλείσουν την τελευταία, μα ιδιαίτερα σημαντική, εκκρεμότητα που αφορά στο έμψυχο δυναμικό.

Διαβάστε ακόμη

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»