Ύστατη προσπάθεια στη Ρόδο, αύριο η νέα Γενική Συνέλευση

Την ύστατη προσπάθεια να βγάλουν τη Ρόδο από το διοικητικό αδιέξοδο θα επιχειρήσουν αύριο Τρίτη τα μέλη του συλλόγου, στο πλαίσιο της τρίτης Γενικής Συνέλευσης που συγκαλείται στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δήμου Ρόδου.

Το Πρωτοδικείο, στο οποίο προσέφυγε η προηγούμενη Γ.Σ. ζητώντας τον διορισμό προσωρινής διοικούσας επιτροπής, δεν εξέδωσε απόφαση ούτε σήμερα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως τις τελευταίες ώρες βρίσκονται σε εξέλιξη έντονες ζυμώσεις, με στόχο η αυριανή να καταχωρηθεί στο ημερολόγιο των «ελαφιών» ως… μέρα λύτρωσης.

Η πρόσκληση, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος της προηγούμενης Γ.Σ. Μανώλης Βλάχος, καθώς και ο γραμματέας της Μιχάλης Παλαιολόγος, αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ο πρόεδρος και ο γραμματέας της από 9/07/2018 Β’ Γενικής Συνέλευσης του Α.Σ. Ρόδος καλούν τα μέλη (αδιαφόρως αν είναι ταμειακώς τακτοποιημένα) σε τρίτη επαναληπτική Γενική Συνέλευση, με τα ίδια θέματα που είχαν τεθεί και στις δύο προηγούμενες, ιδίως για την ανάδειξη νέου 9μελούς διοικητικού συμβουλίου. Τόπος το Δημαρχείο Ρόδου στις 17/07/2018 και ώρα 19:00, η μέρα Τρίτη και ειδικότερα στην αίθουσα εθιμοτυπικών συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου»